Як жити з таким "сусідом" далі: Президент озвучив три важливі кроки

Рік. Харківщина
Як жити поруч з росією далі: відповіді у проєкті Дмитра Комарова Рік. За кадром — 1+1
Instagram/ zelenskiy_official

Що нам робити з таким "сусідом" далі, як нам жити: відповіді у проєкті Дмитра Комарова "Рік. За кадром".

Поделиться:

На телеканалі "1+1 Україна" відбулась прем’єра спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром". Дмитро Комаров під час інтерв'ю з Президентом України Володимиром Зеленським поставив питання, яке хвилює всіх українців: "Що нам робити з таким "сусідом" далі, як нам жити". На що очільник країни назвав три важливі кроки, які ми маємо зробити. 

Рік. За кадром 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт «Рік» про російсько-українську війну Дмитра Комарова вийшов чотирма іноземними мовами

"Жити з цим сусідом. Він нікуди не дінеться. Наше завдання — показати, що ми нікуди теж не дінемось і станемо міцнішими, ніж ми були. У нас просто немає іншого виходу", — відповів Президент. 

Володимир Зеленський озвучив три важливі кроки, які нам необхідно зробити задля безпечного майбутнього України:

1. Нам треба бути міцнішими, ніж ми були. 

2. Зробити все можливе, щоб послабити рф. Треба відстояти свою землю, деокупувати свою Україну, тим самим вже зробивши крок до послаблення "сусіда". 

3. Знайти гарантії безпеки. Бажано, міжнародний безпековий союз. У нас високі шанси отримати міжнародні гарантії безпеки. Ми повинні зробити (з України - прим.) найбезпечнішу державу у світі. Я вважаю, що у нас для цього на сьогодні все є: бажання людей та досвід, великий досвід. Важливо, що люди та держави, які об'єднались навколо нас бачать, що це потрібно. 

Спецпроєкт Дмитра Комарова «Рік.За кадром» – це цикл повних версій інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України. В ньому журналіст покаже те, що не потрапило до проєкту «Рік», а також розкриє нові історичні факти та подробиці відомих подій, про які не можна було говорити раніше.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Повне інтерв'ю Дмитра Комарова з Президентом дивіться у проєкті "Рік. За кадром":

Новости по теме