«Перші кадри Антонівського мосту та понтонної переправи з такої відстані», - Дмитро Комаров показав унікальне відео у проєкті «Рік.Херсон»

Рік. Харківщина
Дмитро Комаров показав унікальні кадри з Антонівського мосту у проєкті Рік.Херсон — відео
Instagram/komarovmir

Дмитро Комаров у документальному проєкті "Рік.Херсон" показав кадри з Антонівського мосту.

Поделиться:

10 листопада на “1+1 Україна” показали другу серію трисерійного авторського документального проєкту Дмитра Комарова Рік. Херсон”. Нова документальна робота журналіста присвячена річниці деокупації Правобережної Херсонщини та міста Херсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чому стратегічне значення Чорнобаївки: Дмитро Комаров показав унікальні кадри з аеропорту в документальному проєкті "Рік. Херсон"

Дмитро Комаров у листопаді 2022-го першим з журналістів потрапив до звільненого Херсона та отримав унікальні свіжі свідчення про життя під окупацією, а вже через рік після звільнення повернувся у місто, аби побачити, як змінилось життя деокупованого Херсона за цей час. Разом з командою розвідників він вперше зафільмував Антонівський міст та розбиту переправу, якою втікали росіяни.

Рік.Херсон

У 2022 році Дмитро Комаров із командою намагались якомога ближче підійти до Антонівського мосту. Попередньо, мали намір запустити там дрон. Просто під мостом вони зустріли загін військових, які якраз готувались провести розвідку. На той момент запускати дрон було небезпечно, проте бойовий командир Данііл Ляшук особисто зняв унікальні кадри Антонівського мосту з понтонними переправами максимально близько, наскільки це було тоді можливо. Так Дмитро Комаров волею випадку став свідком розвідувальної операції. 

"Це були, мабуть, перші кадри Антонівського мосту та понтонної переправи з такої відстані", - зазначив тоді Дмитро Комаров.

Це було в листопаді 2022 року... Через півроку, під Бахмутом Данііл Ляшук загинув... На телефоні Дмитра Комарова досі є те відео мосту, яке зняв Данііл.

Наступного дня за допомогою військових команда Дмитра Комарова все ж знайшла момент та підняла дрон, та мала змогу відзняти Антонівський міст. 

Дивіться ці кадри у повному випуску другої серії авторського документального проєкту Дмитра Комарова “Рік.Херсон” на сайті 1+1:

1+1 Україна в Instagram

1+1 Україна в Facebook

Новости по теме