"Дуже важливо бути там, де наші військові, там, де наші люди втрачають життя", — Володимир Зеленський про поїздки в прифронтову зону

Рік. Харківщина
Прем'єра: Володимир Зеленський в програмі «Рік. За кадром» про поїздки в прифронтову зону

В спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік.За Кадром» президент України поділився роздумами на тему війни.

Поделиться:

У п'ятницю, 28 квітня о 21.45 на каналі «1+1 Україна» відбулася прем'єра спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік.За Кадром». У прем’єрному випуску Дмитро Комаров показав унікальний репортаж про одне з відряджень президента Володимира Зеленського. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де та коли дивитися прем’єру спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Оскільки в очільника держави щільний графік, команді Дмитра Комарова довелося вирушити у відрадження разом з ним. В ексклюзивному інтерв'ю ведучому Володимир Зеленський розповів, як ставиться до ролі президента.

"Головне — залишатися людиною, ким би ти не був. Я, чесно кажучи, особливо не можу обирати, хто я є. Мені здається, я намагаюся бути такою самою людиною. Я сам роблю атмосферу навколо себе і сам створюю графік. Звісно, мені допомагає команда. Якщо ти працюєш, то працюєш повною мірою, тому що інакше не буває. Ти повинен віддавати весь свій час, все своє життя цій чи іншій роботі для досягнення мети".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров покаже один день з життя Президента Зеленського у спецпроєкті «Рік. За кадром» на 1+1 Україна

Про поїздки в прифронтову зону

"Я думаю, все в житті набагато простіше, ніж ми собі уявляємо. Починаючи від графіку президента, до начебто потужних потягів. Дуже важливо бути там, де наші військові, там, де наші люди втрачають життя. Я з великою повагою ставлюся не тільки до військових, а до всіх, хто віддав своє життя. Там були і журналісти, і електрики, ДСНС-ники, прикордонники. Вони не хотіли віддавати своє життя, але ризикували своїм життям, щоб захищати інших. Це велика повага. Президент повинен своїм прикладом показувати, навіть якщо ти боїшся, ти повинен демонструвати відвагу".

В ексклюзивному інтерв’ю Володимир Зеленський розповів, чи є в України шанс стати найбезпечнішою державою у світі, а також поділився особистими подробицями – як спілкується з найріднішими та чи переживають за нього близькі.

Спецпроєкт Дмитра Комарова «Рік.За кадром» – це цикл повних версій інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України. В ньому журналіст покаже те, що не потрапило до проєкту «Рік», а також розкриє нові історичні факти та подробиці відомих подій, про які не можна було говорити раніше.

Дивіться наступні випуски «Рік. За кадром» з найвпливовішими військовими представниками країни з 28 квітня на «1+1 Україна».

 

Новости по теме