Про що пишуть діти у листах Залужному та як це мотивує військових: Валерій Залужний у проєкті "Рік. За кадром"

Рік. Харківщина
Валерій Залужний розповів про дитячі листи — Рік. За кадром

Під час інтерв'ю Валерій Залужний запевнив, що Україна звільнить всі свої території заради дітей.

Поделиться:

У п’ятницю о 21:30 глядачі телеканалу 1+1 Україна побачили третю частину спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром», у якій ведучий поспілкувався з Головнокомандуючим ЗСУ Валерієм Залужним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жити з таким "сусідом" далі: Президент озвучив три важливі кроки

Під час інтерв'ю Валерій Залужний розповів, про що пишуть діти у своїх листах та як це мотивує військових. Він запевнив, що українська армія поверне всі свої території, адже з такими проханнями до нього звертаються діти:

"Мені діти пишуть: я обов'язково повернуся до своєї домівки, я обов'язково допоможу відбудувати свою школу. Цікаві листи пишуть дітлахи, які жили в Лисичанську. Ми звільнимо Україну для них".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитись жити під час війни та про мотивацію в українців захищатися: Олексій Резніков у проєкті "Рік. За кадром"

Також Валерій Залужний зізнався, які дитячі листи йому запам'яталися найбільше:

"Мабуть ті, які були адресовані Святому Миколаю, але чудовим способом вони потрапили до мене. Наскільки ж мені було приємно бути цим Святим Миколаєм для невеличкої кількості дітей. Але це уже не діти. Біля цього столу маленький хлопчик Ілля. Йому років 4-5 було. Він мене за руку відвів, щоб окремо поговорити. І він спитав: ми точно повернемося в Маріуполь? Я кажу, що так. А він спитав, коли це станеться. Я запевнив, що в цьому році. Це надихає".

Дивіться повний випуск спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром» з Головнокомандуючим ЗСУ Валерієм Залужним.

Новости по теме