Для весілля принца Гаррі та Меган Маркл створили парфуми

Рецепт аромату виготовляли, орієнтуючись на смак майбутньої дружини принца.

Поделиться:

Британський парфумерний будинок створив аромат для . Рецепт парфуму виготовляли, орієнтуючись на смак майбутньої дружини принца, адже вона, на відміну від Гаррі, не любить експериментувати і надає перевагу парфумам-фаворитам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано список гостей на весілля принца Гаррі та Меган Маркл

В основі парфумерної композиції - улюблені та звичні для Меган морські і цитрусові ноти. Але це унісекс-аромат, тому він підійде і для Гаррі. Ніжний запах асоціюється з теплими спогадами про бриз Середземного моря, сонячне світло та чисту мерехтливу воду. 

Парфум не з’явиться у вільному продажі і буде представлений виключно в рамках приватної колекції для королівської родини. Для Меган Маркл парфум - це частина одягу, без нього вона нікуди не йде. 

Я обожнюю парфуми. Я люблю парфуми настільки сильно, що якщо забуваю скористатися ними перед виходом з дому, то завжди повертаюся. 

З Британським парфумерним будинком королівська родина співпрацює майже 200 років - з 1820-го. Цей бренд постачає аромати для британського двору, а також щорічно випускає новий парфум на честь дня народження королеви Єлизавети ІІ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яким буде весільний букет Меган Маркл