27 років “Сніданку з 1+1”: історія та рекорди ранкового шоу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Історія та рекорди ранкового шоу "Сніданок з 1+1"

З чого почалася історія улюбленого ранкового шоу, та які рекорди поставив “Сніданок з 1+1” за цей час.

Поделиться:

“Сніданку з 1+1” 27 років! З цієї нагоди ми дякуємо, а не сяткуємо. У сьогоднішньому особливому ефірі незмінні ведучі програми Руслан Сенічкін та Людмила Барбір поділилися історією створення проєкту та його рекордами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди, які стояли у витоків "Сніданку з 1+1": інтерв'ю засновника телеканалу 1+1 Олександра Роднянського про створення проєкту

“Сніданок з 1+1” — це найдовше прямоефірне ранкове шоу в Україні, яке з’явилося на телебаченні в далекому 1997 році. 

Формат проєкту став абсолютно новим для українського глядача, адже до появи “Сніданку з 1+1” ранкові ефірі були заповнені новинами або повторами вечірніх шоу. 27 років тому на зміну прийшли розмови про актуальне та цікаве у затишній студії.

Першими ведучими “Сніданку з 1+1” були Данило Яневський та Анна Безулик. Пізніше до них долучилися Анатолій Ярема, Марічка Падалко, Костянтин Грубич та Олег Панюта. Попрацювати ведучими ранкового шоу встигли й Яніна Соколова, Лідія Таран, Олексій Нагрудний, Марина Леончук та Анатолій Анатоліч. Сьогодні четвірка ведучих, з якими прокидається Україна — це Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв.

У 2008 році “Сніданок з 1+1” пішов з екранів на тимчасову перерву, а вже в 2009 повернувся оновлений — з новою командою на чолі з продюсеркою Юлією Жмакіною.

Рекорди “Сніданку з 1+1”

► Перший рекорд проєкту поставив Руслан Сенічкін, який долучився до “Сніданку з 1+1” у 2010 році. Ведучий став рекордсменом українського телебачення. За 13 років безперервної роботи в прямому ефірі Руслан потрапив до Національного реєстру рекордів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальний музичний супровід "Сніданку з 1+1": хто створив саундтрек ранкового проєкту

► Другий рекорд “Сніданку з 1+1” належить незмінному тандему ведучих — Руслану Сенічкіну та Людмилі Барбір, яка стала частиною проєкту 2013 році. Ведучі стали парою, яка найдовше працює разом у кадрі в історії українського телебачення. 

Нагадуємо, що з нагоди 27-го дня народження “Сніданок з 1+1” оголошує збір історій від телеглядачів, які впродовж цього часу прокидалися разом з улюбленим ранковим шоу. 

Дивіться "Сніданок з 1+1" у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новости по теме