Кривавий блакитний супермісяць: як захистити себе від негативного впливу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

В Україні унікальне природнє явище розпочнеться о 15:30.

Поделиться:

Блакитний кривавий Місяць - явище, яке можна спостерігати раз у 150 років. Три незвичні стани Місяця насправді є унікальними та магічними. Місячне затемнення, суперлуння та блакитний кривавий супермісяць триватимуть упродовж однієї ночі - 31 січня 2018 року. Краще за все це явище спостерігати на західній півкулі. В Україні все розпочнеться о 15:30. Місяць виглядатиме яскравішим, ніж зазвичай, адже наблизиться до Землі майже на 360 тис. км. У небі ми також побачимо кривавий супутник. Ці явища не можуть не накласти відбиток. Езотерик Симона Бородіна попереджає про небезпеку цього дня. На нас чекає три потужні енергетичні явища, витримати які під силу не кожній людині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Метеорологи попереджують про потужні магнітні бурі

1. Потужна магнітна буря принесе сильні головні болі та безсоння. Крім того, астрологи радять не робити великих покупок, не позичати грошей та не відвідувати салони краси.  

2. Сьогодні кожне наше бажання збільшується мінімум вдвічі. У цей день варто думати про хороше і краще залишитись вдома. Вплив Місяця може спричинити виникнення хвороб, вплинути на серцево-судинну систему та артеріальний тиск. 

3. Тримайте біля себе більше амулетів. Це може бути хрестик, прикраси зі срібла, воскові свічки та посвячена вода. 

Якщо предмети зі срібла помістити у воду на деякий час, а потім її випити, ми енергетично підтримаємо себе зсередини. 

4. Не реагувати на негатив. У цей день важливо уникати неприємних вам людей та конфліктних ситуацій. Тримайте свої емоції в руках та залишайтеся спокійними. 

Краще промовчіть. Кожне необдумане слово - це частинка енергії, що витрачається вами марно. 

5. Складіть список бажань. У цей день не бійтеся мріяти та пропишіть у своєму записнику найпотаємніші бажання. Таким чином, ви запрограмуєте себе на їх здійснення.

Ви також маєте можливість позбутися хронічних захворювань. Просто повірте в диво, адже сьогодні доля дає нам шанс довіритись Всесвіту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради, які захистять від впливу магнітних бур

Новости по теме