Алла Мазур розповіла, як живеться її новому улюбленцю

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Алла Мазур показала фото свого нового улюбленця

Ведуча ТСН. Тиждень показала фото кішечки, яку вона з сином прихистила у програмі Сніданок з 1+1.

Поделиться:

Алла Мазур разом із сином прихистили кошеня під час ефіру Сніданок з 1+117 червня ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур разом із сином Артемом завітала на Сніданок з 1+1, щоб розповісти про роботу над озвучуванням мультфільму В пошуках Дорі.

Однак зі студії Алла Мазур та Артем вийшли вже з новим улюбленцем. Справа в тому, що коли хлопчик дізнався про ініціативу ведучих Сніданок з 1+1 щоп’ятниці шукати родини для бездомних тваринок, він умовив маму прихистити котеня Асю.

Дівчинка наша спочатку відвідала ветклініку, де її перевірили і імунітет підняли. Ну а сьогодні – відбулась історична зустріч з однорічним Мусіком, - пише Алла Мазур.

На своїй сторінці у Facebook ведуча ТСН. Тиждень опублікувала фото маленької Асі, яка по-дитячому досліджує нові володіння. Алла Мазур розповідає, що амбітна кішечка швидко показала однорічному Мусіку, хто в домі господар.

Син Алли Мазур здивував Катерину Осадчу вибором майбутньої професіїУ програмі Сніданок з 1+1 Алла Мазур розповіла, що після перегляду У пошуках Дорі у неї з сином виникло бажання, щоб кожна дитина та тварина, у яких немає дому, знайшла собі родину. Це і спонукало ведучу прихистити ще одне котеня.

Нагадаємо, Алла Мазур стала голосом Інституту морського життя в мультфільмі У пошуках Дорі. Саме голос Алли Мазур допомагає героям водного світу знайти правильний шлях.

Новости по теме