Барбір побореться за чорний пояс з айкі-дзюдзюцу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Барбір побореться за чорний пояс з айкі-дзюдзюцу

Зірка 1+1 вразила прихильників фізичною підготовкою

Поделиться:

Ведуча ранкового шоу Сніданок з 1+1  має особливе хобі. Вона активно займається айкідо, айкідзюцу та кендзюцу. За словами ведучої, ці тренування – не тільки фізичне навантаження для тіла. Це ще й можливість зняти стрес, позбутися напруження, забути про проблеми і психологічно розслабитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій у весняних образах Людмили Барбір

«Бойові мистецтва не означають утрату жіночності. Насправді, крім уміння  захистити себе в  екстремальних ситуаціях, вони передусім  муштрують тебе, дисциплінують, організовують і відкривають у  тобі нові можливості, зміцнюють силу духу. Саме на цих тренуваннях я зрозуміла, що таке відкривати в собі третє, четверте дихання, користуватися  резервними силами і просто виконувати такі вправи, про які навіть і не мріяла, і не уявляла, що зможу. Найголовніше, що я засвоїла на цих заняттях, - що перемагає не той, хто ніколи не падає, а той, хто знаходить сили піднятися і попри все йти далі. А ще це гарна можливість зняти стрес, адже всі ми знаємо, наскільки важливо вміти скинути весь негатив,  стрес, змахнути рукою і піти далі, сповненим сили, енергії, з ясною головою», - каже Людмила.

Днями на своїй сторінці у Facebook ведуча заявила, що цьогоріч має намір отримати чорний пояс з айкі-дзюдзюцу. Для мотивації вона викладатиме в кінці кожного тижня одне-два відео зі своїх занять.

«Усе це я роблю заради певної мети – отримати чорний пояс до кінця року. А ці відео, я сподіваюся, будуть мене мотивувати. Мені постійно ставало щось на заваді – з’являлися зйомки, нові проекти… тренування починала спочатку. Мені важливо довести цю справу до кінця. Приєднуйтесь і ви!» - закликає Людмила Барбір.

 

Чи отримає Людмила Барбір чорний пояс? Чи легко їй буде досягти поставленої мети?

Стежте за розвитком подій на офіційній сторінці ведучої у Facebook та Instagram.

Новости по теме