Алла Мазур зізналася, хто «гіпнотизує» її щоранку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур розповіла, на чиї «провокації» вона піддається кожного ранку.

Поделиться:

Алла Мазур зізналася, який подарунок хоче отримати у свій день народженняДекілька місяців тому Алла Мазур та її син Артем в рамках соціального проекту КотоП’ятниця, метою якого є пошук нових господарів для домашніх улюбленців з притулку, прихистили жваве котеня Асю.

Ведуча 1+1 розповідає, що її син Артем відразу полюбив котеня, тому Ася швидко стала ще одним членом родини. Однак кішечка не єдина улюблениця в сім’ї Алли Мазур.

Якби у мене було більше часу, я б могла написати роман. Бо у нас двоє котиків. Спочатку ми підібрали в магазині Мусіка, який є нащадком двох породистих котів. Його характер абсолютно відрізняється від кішечки, яку ми взяли на програмі Сніданок з 1+1.

Алла Мазур розповіла про цікаві взаємини між її котиками. Ася – справжня вулична баришня, якій довелося перенести багато у своєму житті. Тому вона набагато суворіша, ніж Мусік. Коли кішечка з’явилася вдома, вона намагалася показати, що вона тут господиня.

Кішка ставила на місце Мусіка, а він, як чемний джентельмен, декілька днів ходив за нею слідом і спостерігав, як Ася завойовує територію. Тепер коти дружать, вони радісно “літають” по квартирі та часом лякають ночами зірку 1+1 та її синочка.

Ведуча ТСН. Тиждень розповіла, що улюбленці користуються її теплими почуттями та часом гіпнотизують:

Котики поглядом гіпнотизують мене, коли їм щось потрібно. Два створіння сідають поряд, склавши лапки, і всім своїм виглядом показують, що вони чекають моєї уваги.

Нагадаємо, незважаючи на свою нелюбов до прямих ефірів у свій день народження, 16 вересня, Алла Мазур завітала на ранкове шоу Сніданок з 1+1. Зірка телеканалу 1+1 зробила це, щоб зібрати кошти на лікування Івана Вереха – 16-річного юнака, якому необхідна операція з пересадки кісткового мозку.

Читайте також, про найекстремальніші пригоди в житті зірки телеканалу 1+1 Алли Мазур

Новости по теме