Літо 2016: модні фасони купальників для всіх типів фігури

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У програмі Сніданок з 1+1 дизайнер порадила, як підібрати модний купальник та з якими аксесуарами його поєднати.

Поделиться:

До купального сезону варто готуватися дуже ретельно, адже пляжне вбрання - це повноцінний одяг. Так вважає дизайнер Олена Голець, яка завітала до студії Сніданок з 1+1.

Як вибрати сонцезахисні окуляри (відео)На відпочинку потрібно мати декілька купальників, щоб вигідно комбінувати їх з аксесуарами. Пляжний образ доповнять двосторонні сумки, капелюхи із широкими полями та сонцезахисні окуляри.

Щоб залишатися модними не лише на один сезон, дизайнер порадила уважно ставитися до вибору тканини. Дороге пляжне вбрання зроблене з лайкри та мікрофібри, такі купальники можуть служити до трьох сезонів і при цьому виглядати естетично.

Дешевші купальники, зроблені із поліестера, набагато швидше втрачають свій вигляд. Такий варіант найкраще підійде модницям, що звикли щосезону купувати нове вбрання.

Лаконічність

Купальник не обов’язково має бути яскравим та розшитим камінням. Невеликі деталі роблять його вишуканим та не занадто зухвало.

Тонка талія і пишний бюст

В купальниках потрібно ретельно вибирати форму бюсту, тож не соромтеся попросити допомоги у консультанта і серед запропонованих варіантів обрати найбільш вигідний.

Закриті купальники з чіткою лінією талії, вигідно підкреслять вигини фігури.

30-ті роки

Літом 2016 у тренді мотиви 30-х років, тобто волани та трусики з високою талією. Такі купальники радять носити струнким дівчатам.

Геометрія

Геометрія та вирізи надзвичайно актуальні літом 2016. Такий фасон допомагає акцентувати увагу на своїх принадах.

Спорт

Для дівчат, які люблять активно відпочивати на пляжі, дизайнери запропонували зручні та красиві спортивні купальники. Трусики в таких пляжних вбраннях переважно середньої висоти, тому вони підходять будь-якій фігурі.

Олексій Душка розповів, як вибрати сонцезахисний засібНе забудьте, що запорука красивої засмаги - помірне перебування на сонці та захист. Читайте, як вибрати сонцезахисний засіб

Новости по теме