Олександр Попов і Валерія Ходос стали героями фотопроекту про «надію українського кіна»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У столичному клубі відбулась вечірка на честь української кіномолоді.

Поделиться:

По закінченні фестивалю короткого метру ДеКіно відбувався Вечір молодого кіна, який організував світський портал JetSetter. Проект має на меті підтримати молодих і перспективних українських акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль Де кіно оголосив імена переможців

Зіркові гості охоче позували перед фотокамерами. Серед них телеведуча Катерина Осадча, вечучий Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв і ведучий Сніданок. Вихідний, актор Олександр Попов.

Ведучим вечірки став Єгор Гордєєв.

Фотопроект об’єднав 12 акторів із українських фільмів, які нещодавно вийшли на екрани або перебувають на етапі зйомок. Залу вечірки прикрасили стенди із фото акторів. На одному із них позують актор Олександр Попов разом із своєю партнеркою в серіалі «Все одно ти будеш мій» Валерією Ходос.

«Це приємно, коли тебе називають молодим та успішним актором, але навряд чи я надія нації. Мені здається, що українське кіно зараз стрімко розвивається, і є чимало українських акторів, які являються професіоналами своєї справи», - зізнався Олександр Попов.

Крім того, Олександр заявив, що хоче не лише зніматися, а й зняти своє кіно. Актор вже шукає сценарій для короткого метру.

В свою чергу телеведучий Єгор Гордєєв повідомив, що має свою особисту кінозірку - лабрадора Джуму. Собака вже дебютував у короткому метрі і, здається, навіть встиг відібрати трішки слави у свого господаря.

«Мені часто пишуть коментарі - у вас дуже харизматичний собака, вам пощастило жити із таким класним домашнім улюбленцем. Я стараюся і багато працюю, а такі приємні коментарі пишуть Джумі», - жартує Єгор Гордєєв.

Список перспективних українських акторів з часом лише поповнюватиметься, а поки ми з нетерпінням чекаємо на їх ролі у нових захоплюючих кінострічках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Попов зізнався, кого вважає найкрасивішою жінкою

Новости по теме