Неля Шовкопляс святкує день народження: цікаві факти про ведучу "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

У день народження Нелі Шовкопляс ділимося цікавими фактами про ведучу "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

Неля Шовкопляс: цікаві факти про ведучу

Сьогодні, 26 січня, Неля Шовкопляс святкує 37-ий день народження. За 6 років у ефірі "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна", вона вже стала улюбленицею глядачів. Вітаємо Нелю з днем народження та ділимося цікавими фактами з її біографії:

► Нелю Шовкопляс недарма називають "Попелюшкою українського телебачення" — без досвіду роботу вона зуміла стати ведучою найрейтинговішого ранкового шоу країни, "Сніданку з 1+1". Свою мрію вона здійснила завдяки освітньому проєкту 1+1 media school.

► За освітою ведуча — маркетолог. Фах здобувала у Харківському національному економічному університеті, і 6 років присвятила сфері торгівлі.

► Неля Шовкопляс цікавиться психологією та хоче здобути другу освіту за цією спеціальністю.

Неля Шовкопляс

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розсекретила свою новорічну мрію за лаштунками проєкту "Різдво. Ти не один"

► Новиною про те, що Нелю затвердили як ведучу "Сніданку з 1+1", команда проєкту поділилася досить креативно — за допомогою розіграшу.

► Неля Шовкопляс виховує двійнят Матвія та Тимофія, а ще має двох котів та морських свинок.

► 24 лютого 2022 ведуча вийшла в ефір “Сніданку з 1+1”. Згодом відвезла синів у безпечне місце та пройшла екстрений курс парамедиків, займалася волонтерством. Уже у квітні 2022 повернулася до роботи у ранковій програмі.

► Неля Шовкопляс дуже любить літати. Її мрія — політ на повітряній кулі.

Неля

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ім'я Неля та його значення, походження, характер і доля

► У серпні 2023 року ведуча невдало покаталася на велосипеді — через необачність Неля зламала руку та травмувала обличчя. Однак уже через день Неля Шовкопляс доєдналася до спецпроєкту телеканалу "1+1 Україна" до Дня Незалежності — "Незалежність. Хоробрі серця".

► Хобі ведучої — спів. Вона неодноразово демонструвала свої вокальні здібності у "Сніданку з 1+1".

► Неля Шовкопляс має активну соціальну позицію. Зокрема є амбасадоркою міжнародних кампаній з протидії насильству, з медіаграмотності. А також менторка соціального проєкту 1+1 media "Здійсни мрію".

► Ведуча також багато волонтерить: підтримує дітей в лікарнях, робить збори для ЗСУ. Цьогоріч замість подарунків закликала задонатити на дрони для ЗСУ.

Шовкопляс

"Неля насправді про багато що. Вона вміє навколо скупчувати все різне та прекрасне своєю добротою. Нелю ви знаєте як мрійницю, яка захотіла щось таке дивовижне — і зробила це. Намріяла собі бути ведучою "Сніданку з 1+1", коли була в декреті, і стала нею. Усе просто — сила і доброта", — розповідає про свою телепару Єгор Гордєєв.

Дізнавайтеся більше важливих та корисних новин у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна".

Новости по теме