Рецепт від Руслана Сенічкіна: холодний суп із огірка та цукіні
Холодний суп – смачна альтернатива гарячим і важким стравам влітку.
У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін поділився рецептом поживного холодного супу з огірка та цукіні.
Страва тонізує та найкраще смакує у спеку. Адже влітку мало хто полюбляє гарячу та важку їжу.
ІНГРЕДІЄНТИ
Цукіні – 2 шт.
Огірок – 4 шт.
Сметана – 4 ст.л.
Зелена цибуля – 30 г.
Лимонний сік – 2 ст.л.
Спеції за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Цукіні та огірок подрібнити в блендері. Додати лимонний сік.
Цукіні має більш ніжну структуру, тому його краще використовувати сирим. Шкірку з цукіні не зрізайте, вона містить багато вітаміну С.
2. Додати сметану.
3. Додати спеції за смаком.
4. Додати холодну мінеральну воду (з газом або без). Перемішати.
5. Нарізати зелену цибулю. Додати в суп.
6. Додати оливкову олію.