Свинина с сыром и грибами под оригинальным соусом Рецепты Руслана Сеничкина
Народный шеф-повар Руслан Сеничкин рассказал, как приготовить мясо «гармошка».
Як правильно зберігати хліб, щоб він довше залишався свіжимРуслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1», поділився рецептом приготування свинини з сиром та грибами, яку в народі ще називають «гармошка». Зовні ця страва нагадує м'ясний рататуй.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати якісне м'ясо без антибіотиків і барвників.
М'ЯСО «ГАРМОШКА» – ІНГРЕДІЄНТИ
М'ясо 500г
Сир 100г
Томати 3шт
Гриби 300г
Часник 3 зубчики
Спеції за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому потрібно вживати гриби.
СОУС ДЛЯ МАРИНУВАННЯ – ІНГРЕДІЄНТИ
Масляний тиждень 2017: 7 рецептів млинців на кожен деньОливкова олія 50мл
Гірчиця 1ч.л.
Лимонний сік 2ст.л.
Соєвий соус 2ст.л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів.
ЯК ПРИГОТУВАТИ М'ЯСО «ГАРМОШКА»
1. Усі інгредієнти для соусу збийте вінчиком в окремій мисці.
2. Зробіть надрізи на м'ясі (на відстані 1см кожен) та покладіть шмат м'яса на деко, застелене фольгою.
Рекомендую взяти свинину, частину, що називається корейкою. Вона не пісна і не надто жирна. У ній містяться сальні проміжки, що нададуть м'ясу соковитості при запіканні, – зауважив Руслан Сенічкін.
3. Готовим маринадом змастіть м'ясо як ззовні, так і всередині.
4. Поріжте слайсами сир,помідори, часник та гриби.
5. Начиніть розрізи м'яса сиром, грибами, томатами та часником.
6. Загорніть м'ясо у фольгу, залишивши привідкритим верх, аби зайва волога випаровувалсь при випіканні.
7. Поставте м'ясо випікатися у духовку, розігріту до 200 градусів.
Нагадаємо, нещодавно дієтолог розповідала, яке м’ясо найкорисніше для організму людини.