Пікантна свинина з сиром та грибами: Рецепти Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Народний шеф-кухар Руслан Сенічкін розповів, як приготувати м'ясо «гармошка».

Поділитися:

Як правильно зберігати хліб, щоб він довше залишався свіжимРуслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1», поділився рецептом приготування свинини з сиром та грибами, яку в народі ще називають «гармошка». Зовні ця страва нагадує м'ясний рататуй.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати якісне м'ясо без антибіотиків і барвників.

М'ЯСО «ГАРМОШКА» – ІНГРЕДІЄНТИ

М'ясо 500г

Сир 100г

Томати 3шт

Гриби 300г

Часник 3 зубчики

Спеції за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому потрібно вживати гриби.

СОУС ДЛЯ МАРИНУВАННЯ – ІНГРЕДІЄНТИ

Масляний тиждень 2017: 7 рецептів млинців на кожен деньОливкова олія 50мл

Гірчиця 1ч.л.

Лимонний сік 2ст.л.

Соєвий соус 2ст.л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів.

ЯК ПРИГОТУВАТИ М'ЯСО «ГАРМОШКА»

1. Усі інгредієнти для соусу змішайте в окремій мисці.

2. Зробіть надрізи на м'ясі (на відстані 1см кожен) та покладіть шмат м'яса на деко, застелене фольгою.

Рекомендую взяти свинину, частину, що називається корейкою. Вона не пісна і не надто жирна. У ній містяться сальні проміжки, що нададуть м'ясу соковитості при запіканні, – зауважив Руслан Сенічкін.

3. Готовим маринадом змастіть м'ясо як ззовні, так і всередині.

4. Тоненько наріжте сир,помідори, часник та гриби.

5. Начиніть розрізи м'яса сиром, грибами, томатами та часником.

6. Загорніть м'ясо у фольгу, залишивши привідкритим верх, аби зайва волога випаровувалсь при випіканні.

7. Поставте м'ясо випікатися у духовку, розігріту до 200 градусів.

Нагадаємо, нещодавно дієтолог розповідала, яке м’ясо найкорисніше для організму людини.

Новини по темі