Тімур Мірошниченко прокоментував найчуттєвіший номер півфіналу "Євробачення-2023"

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Тімур Мірошниченко про виступ Ріти Ори на Євробаченні-2023 — Сніданок з 1+1

В ефірі "Сніданку з 1+1" ведучий Тімур Мірошниченко поділився враженнями від виступу Ріти Ори та української біженки Софії.

Поделиться:

Напередодні ввечері, 9 травня, у Великій Британії відбувся перший півфінал "Євробачення-2023". Представники 15 країн боролися за право пройти до фіналу на головній сцені Ліверпуля. Коментатором грандіозного дійства від України став ведучий ЖВЛ та "Сніданку з 1+1" Тімур Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2023: де та коли дивитися другий півфінал онлайн

В ефірі ранкого проєкту "Сніданок з 1+1", який виходить щодня з 07:00 до 11:00, Тімур розповів про враження від виступу учасників та спеціальних номерів. Так, ведучий прокоментував номер британської співачки Ріти Ори, яка на підтримку України вийшла на сцену з українською танцівницею та біженкою Софією з Рівного і виконала свою пісню Anywhere. Поки артистка виконувала хіт, Софійка танцювала з м'ячем в руках, який символізує втрачене через війну дитинство.

"Ріта Ора — величезна світова зірка. Я думаю, цей номер мав відбутися навіть для того, аби після виступу або під час в її особистому інстаграмі з мільйонами підписників з'явилася публікація про цю дівчину, що вона надзвичайно любить Україну і завжди стоятиме, як і всі цивілізовані люди поруч. Але насправді важливо, що всі ці інтервал-номери зроблені в безпосередній комунікації українських та британських митців. Причому, наприклад, номер співачки Alyosha та Ребекки Фергюсон робили наші українські режисери, перебуваючи в Україні, тобто створювали дистанційно. Це надзвичайна робота талановитих людей".

Нагадаємо, до гранд-фіналу "Євробачення-2023" потрапило лише 10 країн-учасниць із 15: Хорватія, Молдова, Швейцарія, Фінляндія, Чехія, Ізраїль, Португалія, Швеція, Сербія та Норвегія. Другий піфінал відбудеться 11 травня о 22:00 за київським часом.

Новости по теме