Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв показав знищений росіянами Свято-Преображенський собор та розповів про нічний обстріл Одеси

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв показав знищений росіянами Свято-Преображенський собор та розповів про нічний обстріл Одеси — фото

Ведучий розповів про нічний обстріл Одеси та показав світлини знищеного храму.

Поделиться:

Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв опинився в епіцентрі нічної атаки росіян на Одесу. «Калібри», «Онікси», Х-22, Іскандер-К та балістичні Іскандер-М: російські терористи вдарили по Одещині щонайменше п'ятьма видами ракет всіх видів базування. Це була найпотужніша атака на місто з початку великої війни.

Наслідки обстрілу в Одесі Єгор Гордєєв 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв влаштував для поранених військових незвичну терапевтичну виставу від театру «Дах»

Гордєєв приїхав на перший щорічний волонтерський захід Social Camp 2023 Odesa розповісти про довіру в комунікації лідерів, наскільки великий кредит довіри потрібен, щоб ефективно займатися волонтерською діяльністю, як прискорювати великі збори, в тому числі за допомогою сили ТБ. Група 1+1 media стала генеральним медіапартнером події.

Наслідки обстрілу в Одесі Єгор Гордєєв 1+1

Вночі, після виступу, ведучий відпочивав в готелі, коли оголосили повітряну тривогу і загрозу обстрілу.

«Ми командою з Social Camp і Superhumans жили у готелі біля порту. Всі прокинулись від вибухів, будівлю трясло. Ми спустилися в укриття, хлопці Superhumans з протезами, хоч їм і складно спускатись - всі разом йдемо, допомагаємо один одному. Усе добре. Цієї ночі на Одесу летіли ракети всіх калібрів - і з моря, і з суші. Майже не спав, зранку пішов до Собору, вдалося зайти всередину. Зараз там працюють волонтери. Служителі храму дуже мовчазні, не готові спілкуватись, а комунальники радіють, що живі. Друзі, не нехтуйте власною безпекою і спускайтесь при тривогах в укриття», — розповів ведучий.

Наслідки обстрілу в Одесі Єгор Гордєєв 1+1

Також Гордєєв показав наслідки обстрілу колегам і глядачам «Сніданок. Вихідний» на 1+1 Україна.

Попередньо, за даними ОВА, під час ракетної атаки Одеси постраждав історичний центр, який знаходиться під охороною ЮНЕСКО. Зруйновано шість житлових будинків, пошкоджені дві памʼятки архітектури, зокрема Будинок вчених, храм, понівечені десятки автівок. Багато будівель залишились без вікон і дверей, пошкоджені дахи та фасади.

Наслідки обстрілу в Одесі Єгор Гордєєв 1+1

Наслідки обстрілу в Одесі Єгор Гордєєв 1+1

Новости по теме