Зірковий бебі-бум: Хто народить у 2018

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Зіркові матусі чекають на появу малюків

Поделиться:

2018 принесе дитячий сміх у десятки відомих сімей. Які зіркові мами очікують на появу малюків - дивіться далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала з'явилася на прем'єрі Зоряних війн

ДЖАМАЛА

У рік Собаки на світ з'явиться первісток 34-річної співачки, тренера Голосу країни Джамали. Зірка довгий час не коментувала вагітність, але наприкінці листопада зізналася, що разом із чоловіком чекає на появу первістка. Тепер Джамала свого щастя не приховує і називає вагітність найбільшим дивом у світі. 

ЛІЛІЯ РЕБРИК

Акторка і телеведуча Лілія Ребрик вагітна другою дитиною. Лілія та її чоловік - хореограф шоу Танці з зірками Андрій Дикий, з нетерпінням чекають на поповнення в родині.

КЕЙТ МІДДЛТОН

Весна стане багатою на радісні події для британців. 35-річна герцогиня Кейт Міддлтон втретє стане мамою. 4 вересня офіційно повідомили про вагітність герцогині, однак точна дата появи на світ малюка ще невідома. Британці прогнозують, що крихітка Вільяма та Кейт повинна народитися у квітні. Це буде неймовірний подарунок для королеви Єлизавети на її 92-ий день народження, що відбудеться 21 квітня 2018. Ходять чутки, що сестра Кейт Піппа Міддлтон теж при надії. Проте офіційного підтвердження пліткам ще немає. 

ДРУЖИНА АЛЕКА БОЛДУІНА ХІЛЛАРІ 

Хілларі - справжня зіркова мама-рекордсменка. 33-річна інструктор з йоги чекає на появу четвертої дитини. Коли вона дізналася стать дитини, то повідомила про це сім'ї у дуже оригінальний спосіб. Зіркова матуся спекла торт, змастивши його всередині блакитним кремом. Розрізавши його, стало зрозуміло, що родина чекатиме на появу хлопчика. 

СЕСТРИ КАРДАШ'ЯН

Світська левиця Кім довірила народження своєї майбутньої дитини сурогатній матері. Зараз зіркове подружжя виховує 4-річну доньку та 2-річного сина. Їх Кім народила сама. Зважаючи на те, що ще одна вагітність могла зашкодити здоров'ю зіркової матусі та дитини, народжувати втретє самотужки Кім не наважилася. 

У сім'ї Кардаш'ян чекають на поповнення й дві молодших сестри Кім - Хлоя та Кайлі. 33-річна Хлоя вагітна від свого бойфренда Трістана Томсона, а 20-річна Кайлі разом із коханим Тревісом Скоттом чекають на появу первістка. 

ЄВА ЛОНГОРІЯ

У 2018 році акторка Єва Лонгорія та її чоловік Хосе Антоніо Бастон чекатимуть на появу хлопчика. У 42-річної зірки буде первісток! Нещодавно Єва знялась у чутливій фотосесії, у якій показала, що вагітність їй дуже личить. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала планує стати багатодітною мамою

 

Новости по теме