Дмитро Комаров отримав травму під час поєдинку з Василем Вірастюком

Світ навиворіт. Україна

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров зійшовся у поєдинку з важкоатлетом Василем Вірастюком.

Поделиться:

Ведучому Дмитру Комарову неодноразово доводилося ризикувати життям під час експедиції в Непал. Долучившись до рятувальної операції, екстремал залишився один на один з дикою природою Гімалаїв без будь-якого спорядження та навіть води. Та як виявилося, небезпечні ситуації можуть статися навіть під час зйомок розважального шоу. 

Автор і ведучий проекту «Світ навиворіт» на «1+1» Дмитро Комаров травмував ноги під час зйомок програми «Вечірній Київ», де йому довелося змагатися у жартівливому поєдинку з відомим важкоатлетом Василем Вірастюком.

Сьогодні була мегацікава та яскрава зйомка з моїми друзями. Справжній поєдинок з найсильнішою людиною світу. Але на репетиції я випадково отримав травму. Зараз я кульгаю, проте все одно щасливий, що зйомка вийшла чудовою, а поєдинок – видовищним, – ділиться Дмитро Комаров.

Лікарі діагностували забій пальця правої стопи та вірогідний перелом фаланги пальця лівої стопи, тож найближчими днями Дмитру Комарову протипоказані фізичні навантаження.

Численні прихильники висловлюють слова підтримки телеведучому на його сторінках у соціальних мережах.

Нагадаємо, минулий випуск екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» став рекордним у восьмому сезоні за показниками телеперегляду. За аудиторією 18-54 (Україна) частка склала 14,0%, а рейтинг – 4,6%.

Крім того, канал «Світ навиворіт» на Youtube отримав «Срібну кнопку» за те, що кількість підписників перевищила 100 тисяч чоловік.

Зануритись у захоплюючий світ екстремальних подорожей нетуристичними маршрутами Непалу разом з Дмитром Комаровим можна щочетверга о 22:00 на «1+1», а поєдинок телеведучого з Василем Вірастюком у проекті «Вечірній Київ» телеглядачі побачать уже у грудні.

Новости по теме