Дмитро Комаров зустрівся з учасником фатальної експедиції на Еверест

Світ навиворіт. Україна

Ведучий 1+1 дізнався подробиці сходження на Джомолугму в 1996 році з «перших вуст».

Поделиться:

Дмитро Комаров розповів, де проведе весільну подорожСьогодні о 22:00 на 1+1 в екстремальному тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розповість глядачам, кому насправді належить волосина, яку непальські монахи вважають доказом існування снігової людини.

У минулому випуску програми Дмитро Комаров віддав волосину єті на повторне лабораторне дослідження, і вже сьогодні ведучий 1+1 повідомить глядачам результати експертизи.

У новому випуску програми Дмитро Комаров вирушить до базового табору Евересту (5364 м) і покаже іншу сторону високогірних експедицій до «Вершини світу». Телеглядачам відкриються маловідомі подробиці підготовки сходжень. Вони побачать, як відважні шерпи перетворюють крижану пустелю в комфортний «готель» заради того, щоб іноземні альпіністи могли здійснити свою мрію і зійти на Еверест.

На шляху по слідам перших підкорювачів найвищої точки світу Дмитру Комарову вдалося зустрітися з учасником експедиції на Джомолугму 1996 року, історія якої стала основою для популярного фільму «Еверест», та дізнатися подробиці цього сходження з «перших вуст».

Яка справжня ціна сходжень на Еверест, які небезпеки чекають команду проекту «Світ навиворіт» на п'ятитисячний висоті далеко від цивілізації, а також що відчувають альпіністи в останні хвилини перед загибеллю, телеглядачі дізнаються в новому випуску програми вже сьогодні о 22.00 на 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, на що пішов Дмитро Комаров, щоб розповісти світу правду про єті.

Новости по теме