Секрети азіатської краси: 10 простих кроків до «порцелянової» шкіри

Світ навиворіт. Україна

Як азіатки досягають ідеального стану шкіри обличчя.

Поделиться:

Азіатські красуні не шкодують часу та зусиль для догляду за обличчям. Передусім їх бентежить здоров’я шкіри, а не макіяж. Як їм вдається підтримувати природну красу, читайте далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мода на витонченість: 12 фактів про кімоно, які ви не знали

 

ЗАХИСТ ВІД СОНЦЯ

Японки вберігають себе від сонця, тому ховаються від нього під парасольками. До того ж користуються спеціальними сонцезахисними кремами (з SPF-фактором).

_

ДОМАШНІЙ ПІЛІНГ

Азіатки полюбляють очищувати шкіру обличчя й роблять це двічі, а то й тричі на тиждень. Однак до частих пілінгів краще ставитися обережно, зважаючи на особливості вашої шкіри.

РИСОВА ВОДА

Завдяки рисовій воді шкіра стає еластичною, до всього – вирівнюється тон обличчя.

Найпростіший спосіб приготування рисової води – промити рис (приблизно півчашки) та залити його водою в емальованій мисці на 15 хвилин. Потім потрібно злити воду в чистий сосуд. Отриманою рідиною можна вмиватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здивуйте своїх гостей: Як провести чайну церемонію вдома

ВИКОРИСТАННЯ М’ЯТИ ТА ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ

Сяйливості шкіри азіатські жінки досягають завдяки різноманітним косметичним засобам, які містять м’яту та зелений чайЗдивуйте своїх гостей: Як провести чайну церемонію вдома. Мова йде про маски, масла, емульсії тощо.

ТКАНИННІ МАСКИ

Такі маски доволі зручні у використанні. Їх достатньо накласти на обличчя на 10-15 хв, а потім можна викинути в сміттєвий кошик.

 

ОСОБЛИВЕ НАНЕСЕННЯ КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ

Засоби для обличчя азіатки не втирають у шкіру, а наносять легкими поплескуваннями. Це спричинює приток крові до шкіри. Таким чином обличчя має більше шансів зберегти свою «молодість».

ВИКОРИСТАННЯ ПАТЧІВ

Азіатки використовують різноманітні патчі (пластирі) – для відновлення, зволоження, живлення шкіри. При цьому їх арсенал доволі широкий – для зони довкола очей, для підборіддя, вилиць. Наприклад, патчі під очі сприяють зникненню «мішків», «синців» та дрібних зморшок.

 

ОЧИЩЕННЯ СПОНЖЕМ

Делікатно очистити обличчя допомагає спеціальний спонж конняку. Це губка для вмивання, виготовлена з коренеплодів рослини конняку. Спершу потрібно залишити спонж на декілька хвилин у теплій воді, а потім очищувати ним шкіру круговими рухами (від лоба до підборіддя).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про Японію, які шокують

Новости по теме