5 виступів Наді Дорофєєвої на Танцях з зірками, за які ми її любимо

Танці з зірками

Як співачка дивувала глядачів і суддів на головному паркеті країни.

Поделиться:

Цієї неділі відбудеться фінал проекту Танці з зіркамиГолосування: Хто переможе у проекті Танці з зірками. За звання легендарної пари змагатимуться Надя Дорофєєва та Женя Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. Кожна пара по-своєму заслуговує на перемогу, однак пальму першості здобуде лише одна з них.

Проект став неабияким випробуванням для українських зірок. Попри те, що солістка гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва займалася танцями в дитинстві, а також танцює на сцені та у кліпах, участь у шоу їй далася нелегко. Таких складних постановок, як на Танцях, у її житті не було ніколи. Серед головних перешкод на її шляху стала і травма – тріщина меніска.

Усе ж таки зірка вийшла у фінал і разом із талановитим танцівником Женею Котом спробує вразити глядачів у саме серце – уже 29 жовтня о 21.00. Поки ж пригадаємо їхні найяскравіші виступи на головному паркеті країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва розповіла, як чоловік ставиться до її участі у «Танцях з зірками»

ЗВОРУШЛИВИЙ МОДЕРН

У півфіналі Танців з зірками Надя та Женя виконали модерн, присвячений родинним стосункам під вірш Григорія Поженяна «Я такое дерево». Разом із ним на головний паркет країни вийшла маленька учасниця проекту ДЄТКІ Настя.

«Я думаю, цей танець дуже повчальний для багатьох батьків, які вирішуючи, як виховувати дітей, починають сваритися та не замислюються, як почувається дитина. Надю, цього разу ти впевнено повернула собі титул прими цього шоу», – прокоментувала танець Катерина Кухар.

Родзинкою номеру стали складні підтримки у виконанні Наді та Жені.

ПЕРЕМОЖНИЙ КОНТЕМПОРАРІ

У шостому ефірі Танців з зірками на учасників проекту чекало складне випробування – їм довелося обмінятися партнерами. Тоді Надя Дорофєєва вийшла на паркет із Ігорем Кузьменком – партнером Наталії Могилевської. Із заданням вони впоралася чудово, ставши першою парою, яка отримала максимальну кількість балів від суддів – 30.  

«Працювати з Ігорем було дуже непросто, адже він ідеальний танцівник бальних танців, але контемпорарі для нього – новий стиль. Я вдячна Ігорю за те, що він впорався з цим завданням. Раніше Ігорю говорили, що йому бракує емоцій. На генеральній репетиції нам сказали, що він видав емоції – і це найголовніша перемога сьогодні», – розповіла співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва про танець із Кузьменком: «Для мене це було болючим ударом»

НЕБЕЗПЕЧНИЙ ДЖАЗ

У сьомому випуску шоу, темою якого був ретро-цирк, Надя Дорофєєва та Євген Кот представили вражаючий трюк.  Востаннє Женя виконував його рік тому і до прямого ефіру мав можливість відрепетирувати його лише декілька разів. До всього він неочікувано травмувався, тож на репетиціях не міг достатньо відпрацювати деякі акробатичні елементи.

«Трюк дуже небезпечний. Небезпека навіть подвоїлася, адже я поклав Надю внизу. Якщо не розрахую, постраждають дві людини. Звісно, виконую цей трюк без страховки. Єдина страховка – мій мозок і мої відчуття», – поділився Кот.

Суддівська трійка оцінила ліричний джаз Наді та Жені у 28 балів, а «Чорний лебідь» Катерина Кухар навіть подарувала співачці квітку орхідеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофеєва та Кот вразили небезпечним для життя трюком

ЦНОТЛИВИЙ ВАЛЬС

Саме на паркеті Танців з зірками Надя вперше у своєму житті виконала вальс. Музичним супроводом чуттєвої та драматичної історії кохання стала пісня учасниці Голосу країни Христини Соловій «Тримай».

«Хоча би тут станцюю вальс! Вважатиму його своїм випускним вальсом», – зізналася співачка.

ПАСОДОБЛЬ У СТИЛІ ГРИ ПРЕСТОЛІВ

Під час п’ятого ефіру Танців з зірками Надя та Женя перевтілилися в героїв Гри престолів та виконали емоційний пасодобль. Всього лише за декілька хвилин зала встигла перетворитися і на льодове царство, і поринути в полум’я.

Новости по теме