Дорофеєва та Кот вразили небезпечним для життя трюком

Танці з зірками

Женя Кот розповів, чим могло обернутися невдале виконання його трюку.

Поділитися:

У сьомому ефірі Танців з зіркамиКоли бракує слів: У Viber з'явилися стікери Танці з зірками, темою якого був ретро-цирк, Надя Дорофеєва та Женя Кот представили вражаючий трюк. Про нього танцівник докладніше розповів 1plus1.ua за півгодини до прямого ефіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофеєва про танець із Кузьменком: «Для мене це було болючим ударом»

Трюк, який я маю виконати, дуже небезпечний. Небезпека навіть подвоїлася, адже я поклав Надю внизу. Якщо я не розрахую, постраждають дві людини. Звісно, виконую цей трюк без страховки. Єдина страховка – мій мозок і мої відчуття, – поділився Кот.

Востаннє Женя виконував трюк рік тому і до прямого ефіру мав можливість його відрепетирувати лише декілька разів. До всього він неочікувано травмувався, тож на репетиціях не міг достатньо відпрацювати деякі акробатичні елементи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнер Наді Дорофеєвої прокоментував їхні стосунки поза паркетом

«У п’ятницю ввечері відчув, що в мене болить кисть при виверті. Спершу не надав цьому знання, адже не вперше травмуюся. Однак у суботу вранці побачив на руці велику гематому, навіть не міг повернути руку, керуючи авто, – розповів танцівник. – Мені потрібно здійнятися нагору і, якщо рука болітиме, це буде проблематично. Однак у будь-якому разі я все зроблю».

І Євген таки дотримався слова – усе вдало виконав. У результаті судді оцінили зворушливий джаз Наді та Жені у 28 балів, а «Чорний лебідь» Катерина Кухар навіть подарувала співачці квітку орхідеї.

Для мене у цьому шоу головна прима – Ви, – зазначила Кухар.

Чим ще здивує пара Наді та Жені, дивіться цієї неділі о 21.00 у Танцях з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пара покинула проект Танці з зірками у сьомому ефірі

Новини по темі