MONATIK запалив паркет Танців з зірками разом із суддями і учасниками шоу (відео)

Танці з зірками

Своїм вражаючим виступом артист відкрив перший ефір танцювального шоу.

Поделиться:

Улюбленець публіки та суддя Танців з зірками MONATIK здивував глядачів телеканалу 1+1 запальним танцювальним виступом під пісню Vitamin D, кліп на яку зібрав мільйон переглядів на You Tube за один день.​ Разом із MONATIK на сцену вийшли найкращі танцівники та судді легендарного шоу.

«Vitamin D», хореографом якого виступив Денис Стульников, один з найскладніших номерів проекту не тільки для шістнадцяти танцюристів, які брали в ньому участь, а й для всієї режисерської команди. Для візуалізації номера були використані всі камери, які працюють на шоу, щоб показати не тільки руху, а й емоції. Режисерові шоу необхідно було стати на час нашого номера піаністом і точно перемикати камери і встигати ловити реакції танцюристів, гостей і суддів.

«Я розумію, наскільки складно зараз учасникам. Навіть один номер ми готували досить довго. Я дуже радий, що відкривати самий танцювальний проект року був обраний кращий танцювальний хіт цього літа - Vitamin D»

Нагадаємо, за правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Під час прем’єрного випуску Танців з зірками жодна пара не залишить паркет. Для того, щоб визначити танцювальний рівень пар, під час першого прямого ефіру бали танцівникам буде виставляти тільки суддівська трійка, а глядацьке голосування розпочнеться з другого прямого ефіру.

Хто з зіркових учасників залишить проект, стане відомо за сумою результатів глядацького голосування та балів професійного журі у кінці другого прямого ефіру.

Кожен охочий зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри за посиланням.

Новости по теме