Олена Шоптенко показала архівне фото з дитинства

Танці з зірками

Хореограф показала, як була Снігуронькою.

Поделиться:

Хореограф-постановник та учасниця Танців з зірками Олена Шоптенко на сторінці в Instagram виклала архівне фото. На світлині вона позує на новорічному святі у дитячому садку в образі Снігуроньки.

«Це фото однієї з моїх найбільших життєвих перемог! Того року мене нарешті зробили Снігуронькою! Не сніжинкою, як зазвичай, а Снігуронькою! О, як же довго я на це чекала! Мама віддала мені свою шовкову блузку, довго її обшивала хутром і прикрасами, а я сама годинами чистила зубною пастою пожовклі чобітки. А ще у мене був кокошник (це вам не ріжки як у сніжинок!) і найдорожча мамина брошка! Загалом, я була на сьомому небі! Снігуронькою!» — щиро поділилася спогадом Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналася, чому Танці з зірками стали для неї складним випробуванням

 

Нагадаємо, що 21 грудня танцівниця відсвяткувала своє 30-річчя. Незабутній подарунок їй зробив чоловік. «Він влаштував чудовий вечір. Просто зачинив кондитерську. І концепція заходу була такою: враховуючи те, як я жила 30 років до цього, настав час побути дівчинкою, час побути дитиною. Тому ось кондитерська, ось купа солодощів, купа кульок. Було дуже мило, по-дитячому. Ми там були вдвох», — розповіла Шоптенко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко показала свого чоловіка та зворушливо зізналася йому в коханні

Новости по теме