Олена Шоптенко зізналася, чому Танці з зірками стали для неї складним випробуванням

Танці з зірками

Хореограф відверто розповіла, чому хвилювалася, повертаючись до легендарного шоу.

Поділитися:

Йде другий тиждень, як на 1+1 завершився перший сезон оновлених Танців з зірками. Однак учасники шоу продовжують ділитися враженнями від проекту. Серед них – танцівниця Олена Шоптенко. Десять років тому вона вийшла на головний паркет країни із шоуменом Володимиром Зеленським – і перемогла. А цього разу її парнером став актор Ахтем Сеіталаєв. Пара Ахтема та Олени полюбилоася глядачам завдяки чуттєвим постановкам та посіла третє місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 заявив про другий сезон оновлених Танців з зірками

За своє життя я пропрацювала у 25-ти телевізійних шоу. З них 13-ма були Танці з зірками в різних країнах.

«Мені пощастило у 18 років опинитися на цьому паркеті та вийшло не сходити з нього наступні 10 років. Колись хореографія була для мене новим досвідом, потім стала професією, тепер це життя», – зізналася Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих рухів, із якими ви станете зіркою будь-якого танцполу

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза паркетом Танців з зірками: Як створювалися найвидовищні номери

Також хореограф розповіла прихильникам, що було для неї найскладнішим на Танцях з зірками.

«Останній сезон Танців з зірками став для мене справжнім випробуванням. Таким рідним і знайомим, але заразом дуже страхітливим. Тут потрібно було не просто поставити танці, а ще й станцювати. А я дуже давно не танцювала перед мільйонами телеглядачів», – зазначила Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затамувавши подих: 17 карколомних підтримок та трюків на Танцях з зірками

«До всіх комплексів із приводу танцювальної форми додався величезний тягар відповідальності за колишні заслуги і страх не виправдати сподівання. Але потрібно було справлятися і дуже радісно, ​​що я справлялася не одна, – написала Шоптенко. – На порозі тридцятиріччя (жах в тому, що це вже наступного місяця) і після 10 років у шоу я точно можу сказати – найголовніше відбувається не на екрані, а за кадром. Там відбувається найважливіша і найважча робота. Люди, які не потрапляють у світло софітів, - це найважливіші учасники і творці шоу. Люди, разом із якими ми творили гарні танці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 виступів Сеітаблаєва, після яких ми відкрили його заново

 

Новини по темі