Олена Шоптенко розповіла, як їй не вдалося «обікрасти» Зеленського

Танці з зірками

В інтерв’ю 1plus1.ua танцівниця зізналася, чим здивує в оновлених «Танцях з зірками».

Поделиться:

Уже 27 серпня на телеекрани повернуться оновлені «Танці з зірками». Серед учасників шоу глядачі знову побачать танцівницю та хореографа Олену ШоптенкоМережу сколихнув спокусливий ролик з Оленою Шоптенко, яка полюбилася багатьом у першому сезоні проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стане партнером Олени Шоптенко у новому сезоні «Танців з зірками»

 

Тоді, 10 років тому, вона стала наймолодшою учасницею «Танців». Та незважаючи на юний вік, яскраві танцювальні здібності та сильний характер Олени допомогли дівчині створити чудову пару з шоуменом Володимиром Зеленським. Після перемоги в проекті Шоптенко невпинно вивчала багатогранне мистецтво танцю, тож знову готова йти до перемоги.

Олено, чому знову погодилися на участь у «Танцях з зірками»?

Для мене будь-яка можливість потанцювати – це добре, а потанцювати як учасник мого улюбленого проекту – це хороша можливість. 10 років після першого проекту я розвивалася і вчилася танцювати в різних хореографічних стилях і напрямках. Тепер у мене є чудова нагода це продемонструвати.

Якщо мені дають можливість запалити паркет, то чому б ні?

 

Поділіться найяскравішим спогадом про шоу, яке було в ефірі 10 років тому

Цей спогад пов'язаний із найпершим прямим ефіром проекту. Тоді я з Володимиром Зеленським виконувала танець ча-ча. Вова був гангстером 30-х років, а я 18-річна, на першому в моєму житті прямому ефірі, який дивилися мільйони українців, вийшла в панчохах і корсеті (усміхається).

А найцікавішим було те, що, за задумом, під час танцю я мусила з кожної кишені костюма Вови діставати грошову купюру та ховати її в панчохи і сукню, ніби обкрадаючи його. Але як я була здивована, коли він на самому початку танцю просто забув зняти піджак і повісити його на стілець, тим самим обмеживши мені доступ до кишень жилета.

Я відчула щось невимовне. Це був шок, від того, що не вдасться повноцінно станцювати номер у прямому ефірі, і він буде незрозумілий. Змішався і відчай, і якась спортивна рішучість зробити все можливе і неможливе. У результаті я практично нічого з кишень не дістала, але, здається, глядачі нічого не помітили (усміхається).

 

Чого очікуєте від оновлених «Танців»?

За останні декілька років усвідомила, що класичний бальний танець морально застарів. Бали змінилися, а бальний танець залишився колишнім. Я багато працювала і думала над тим, як це може виглядати в XXI столітті.

Найбільше моє очікування від проекту полягає в тому, що матиму можливість показати ненудний бальний танець, який може відповідати часу не гірше від сучасних стилів.

Як тримаєте себе в чудовій формі?

Постійне фізичне навантаження – і це не лише танці, а й біг, пілатес – дозволяє мені підтримувати чудову форму. Звісно, велику увагу приділяю харчуванню. Це основа основ. Не вживаю багато солодкого та мучного. А якщо й хочеться з'їсти щось таке, то ліпше це зробити в першій половині дня.

Я користуюся святим правилом – потрібно споживати менше калорій, ніж витрачати.

Не менш важливе й правильне поєднання продуктів. Також намагаюся їсти часто, але по-трошки, не доводячи себе до сильного голоду, щоб не наїдатися зайвого. Завжди маю з собою фрукти та йогурт.

 

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ: Який танець вам підходить?

Новости по теме