Хто стане партнером Олени Шоптенко у новому сезоні «Танців з зірками»

Танці з зірками

Олена Шоптенко прийняла виклик та знову буде танцювати на головному паркеті країни.

Поділитися:

27 серпня на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем’єра оновлених легендарних «Танців з зірками». Тим часом, у рамках #танціззіркамиchallenge вже стали відомі імена більшості  зірок нового сезону проекту. 

З початку #танціззіркамиchallenge вся країна чекала, чи візьме участь у проекті відома танцівниця та переможниця першого сезону «Танців з зірками» Олена Шоптенко.

Сьогодні улюблениця публіки прийняла виклик від «суперблондинки» Олі Полякової. Артистка зняла зворушливе відео на вертолітному майданчику, та зізналась, що у проекті, як і у першому сезоні, буде запалювати разом з одним із зіркових учасників:

Оля Полякова передала мені #танціззіркаміchallenge, і я залюбки його приймаю у звичній і найулюбленішій для мене ролі танцівника. Скоро на головному паркеті країні буде дуже гаряче. До зустрічі у прямих ефірах, - сказала Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата прем’єри проекту «Танці з зірками»

 

Своєю чергою Олена Шоптенко передала #танціззіркаміchallenge всім танцівникам оновлених «Танців з зірками». Імена професійних артистів, які складуть пари зірковим учасникам проекту, Україна дізнається вже незабаром.

Зазначимо, що кожен охочих зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри за посиланням.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова та актор і учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач. Співак і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту, а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про участь в «Танцях з зірками»: Я не звик судити людей

Новий сезон легендарного проекту «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими неперевершеними декораціями.

Стежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаменита модель плюс-сайз підтримала #танціззіркамиchallenge

Новини по темі