Стартував продаж квитків на прямі ефіри нового сезону «Танців з зірками»

Танці з зірками
Стартував продаж квитків на прямі ефіри нового сезону «Танців з зірками»

Вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон шоу «Танці з зірками».

Поделиться:

Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. Придбати квиток можна за посиланням: ticketsbox.com.ua

Прямі ефіри п'ятого сезону шоу «Танці з зірками» традиційно проходитимуть в павільйоні на ВДНГ в Києві з дотриманням карантинних норм.

Під час прямих ефірів на глядачів чекають вражаючі виступи зіркових учасників нового сезону: співачки Джамали, учасника гурту Танок на майдані Конго Олега Фагота Михайлюти, солістки гурту KAZKA Олександри Зарицької, українського актора Олексія Суровцева, гумористки Анастасії Оруджової, коміка Івана Люленова, актора Костянтина Войтенка, фронтмена гурту KADNAY Дмитра Кадная та інших зірок, імена яких стануть відомі зовсім скоро.

билеты на эфиры

Креативний продюсер сезону — режисер і хореограф Олена Коляденко. Головний хореограф проекту — Олена Шоптенко.

Продаж квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками» вже стартував. Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням — натискай на зображення:

билеты на эфиры танцы со звездами

Традиційно в шоу «Танці з зірками» беруть участь зірки. У парах з професійними хореографами вони танцюють для глядачів, які в свою чергу голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги. Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows 1+1 під керівництвом Володимира Завадюка.

Придбати квиток можна за посиланням: ticketsbox.com.ua

Новости по теме