Передав "вусату" естафету: яку пораду Павло Зібров дав Дімі Каднаю для перемоги на шоу "Танці з зірками"

Чого фронтмен гурту KADNAY Діма Каднай очікує від участі в новому сезоні "Танців з зірками"?

Який танець мріє станцювати Діма Каднай на головному паркеті країни?

Поділитися:

Український гурт KADNAY набув популярності після нацвідбору на "Євробачення-2018". Хоч тоді вони й не поїхали представляти Україну на пісенному конкурсі, проте отримали хвилю популярності. Їхні хіти лунають з реклам, а неповторний стиль запам'ятовується надовго. Від кого Діма Каднай отримує благословення на боротьбу у найтанцювальнішому проекті країни "Танцях з зірками" та ким вусатий секс-символ країни мріяв стати в дитинстві дізнались ведучі денного шоу "Твій день".

Які у фронтмена гурту KADNAY очікування від участі в шоу "Танці з зірками"? Діма поділився:

Очікую, що буде легко та класно, проте розумію, що так не буде! Танці — це дуже важко й складно. Треба проробити величезну роботу, щоб все на сцені здавалося легким. Я обожнюю танці, проте частіше я імпровізую. Мій танець не має форми. Це просто те, що диктує тобі своя ж музика. Я чекаю не тільки фізичних змін, але й емоційних. Я величезний фанат "Танців з зірками"! Не можу сказати, що фанатів по бальним танцям, але моя сестра з її чоловіком — партнери по паркету й протягом 10 років танцювали бальні. Я хочу вивчити всі танці латиноамериканської програми та не тільки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Костянтин Войтенко розказав про образи, які хоче втілити в «Танцях з зірками», назвав найпрофесійніших колишніх учасників та згадав про поради дружини-танцівниці

Фронтмен зізнається, що танець для нього — терапія, тому в новому сезоні "Танців з зірками" сподівається перемогти:

Хочу перемогти — скажу чесно! В мені палає вогонь! Через танець можна показати такі емоції, які не можеш сказати людині ні через музику, ні через слова.

Новий вусатий учасник паркету: Павло Зібров передає естафету молодому поколінню! Павло Зібров порадив Дімі вірити в себе та брати на проект "Танці з зірками" ваги: за словами екс-учасника шоу, чим легша партнерка, тим краще!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор та чемпіон України з еротичного танцю Олексій Суровцев про участь у шоу «Танці з зірками»: «Я йду за перемогою!»

Подивитись, як це було, а також як Діма Каднай втілив свою дитячу мрію стати шеф-кухарем можна тут: