Танці з зірками 6 випуск онлайн – прямий ефір 1.10.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 1 жовтня на 1plus1.ua.

Поделиться:

1 жовтня о 21.00 канал 1+1 у прямому ефірі покаже четвертий випуск Танці з зірками. На головний паркет країни вийдуть 6 пар, кожна з яких спробує вразити своїм танцювальним виступом.

У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Ахтему не страшно відкривати шоу. Адже, він це вже робив це не один раз, але тоді з ним була Олена Шоптенко. Хто ж тепер стане з ним у пару? Чи розбудить вона в Ахтемі ту пристрасть, яку так жадала побачити Катя Кухар? Що ж увага! Зустрічайте Ахтем Сеітаблаєв та його нова муза...

Голосуйте прямо зараз за Ахтемав парі з Ілоною! Відправляйте смс на короткий номер 7914 із цифрою 10 або телефонуйте за номером 0900 307 810.

Юрію Ткачу вже сьогодні не до жартів. Та на яку він покладався, якій довірив свій талант, тепер стоїть у парі з іншим. Чи зможе Юра так само станцювати без Ілони? Або ж на радість суперників, отримає оцінки нижчі за Дмитра Комарова? Дивимося!

: Якщо ви фанати усього індійського або ж просто не уявляєте шоу без Юри та Сніжани! Не гайте час!  Тисніть 02 та відправляйте на короткий номер 7914 та телефонуйте за номером 0900 307 802

Як Надя Дорофєєва розкриє альфа-самця у партнері своєї конкурентки? Чи вдасться їй зробити з Ігорем те, що не вдалося Наталії?

Голосуйте прямо зараз за цю пару! Відправляйте смс-повідомлення із кодом 01 на номер 7914, або дзвоніть за номером 0900 307 801. 

Чи дасться Наді зробити з Ігорем те, що так і не вдалося Наталці на цьому шоу? Зараз і дізнаємося! Зустрічайте! Надя Дорофєєва та Ігор Кузьменко.

Голосуйте за Надю та Ігоря вже зараз. Беріть до рук телефони! Не витрачайте час! Смс з кодом 03 на короткий номер 7914 або дзвінок на 0900 307 803.

Наталія Могилевська та Женя Кот. Підтримайте їх – телефонуйте 0900 307 805 та надсилайте смс-повідомлення з цифрою 05 на короткий номер 7914

Ми підрахували - після минулого ефіру на адресу "Танців з зірками" прийшло більше 200 тисяч звернень хоча б на тиждень поставити у пару Дмитра Комарова з Оленою Шоптенко. Українці, як завжди, сподіваються на диво! Що ж Олено та Діма, тепер ви під прискіпливим оком всієї країни! Удачі на паркеті!

Негайно беріть телефони та швидко тисніть 04 та надсилайте на короткий номер 7914 або телефонуйте 0900 307 804. 

Не чекаючи, поки ваша улюблена пара вийде на паркет, ви зможете телефонувати та надсилати смс-повідомлення, аби підтримати їх! З одного номеру можна надіслати не більше 50-ти смс та стільки ж разів подзвонити.

Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою, та пара залишить шоу!

 

Новости по теме