Танці з зірками 9 випуск онлайн – прямий ефір 22.10.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 22 жовтня на 1plus1.ua.

Поделиться:

22 жовтня о 21.00 канал 1+1 у прямому ефірі покаже четвертий випуск Танці з зірками. На головний паркет країни вийдуть 4 пари, кожна з яких спробує вразити своїм танцювальним виступом.

У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв та актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Не чекаючи, поки ваша улюблена пара вийде на паркет, ви зможете телефонувати та надсилати смс-повідомлення, аби підтримати їх! З одного номеру можна надіслати не більше 50-ти смс та стільки ж разів подзвонити.

Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою, та пара залишить шоу!

Відкривають шоу своїм свінгом Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. 

Минулого тижня Ахтем вирвався у лідери глядацького голосування. Тож, Олена Шоптенко має усі шанси обіграти Наталію Могилевською і цього разу, і 10 років тому. І у цьому їй допоможуть Лера і Діма – призери чемпіонатів Києва та України, майбутні переможці Блекпулу!

Якщо ви і далі хочете насолоджуватися танцями Ахтема та Олени, відправляйте смс на короткий номер 7914 із цифрою 10 або телефонуйте за номером 0900 307 810. Їм дуже потрібна ваша підтримка!

Наталія Могилевська минулого ефіру чітко дала усім зрозуміти, без бою вона не здасться! Тепер наші зірки стали побоюватися Наталію ще більше, і як у страшному сні, бачать її у суперфіналі.

І не дарма, адже Наталія Могилевська має чималий досвід роботи зі дітьми – власна школа, Маленькі Гіганти, Голос Діти. До речі, новий сезон дитячого Голосу стартує вже через два тижні.

Тож, сьогодні Наталя знову готова дати жару разом з Владою та Юрою – фіналістами чемпіонату України. Які заради цього номеру перервали свою підготовку до чемпіонату Світу серед ювеналів у Парижі.

Для Наталії потрапити у суперфінал – справа честі. Допоможіть їй та Ігорю! Телефонуйте 0900 307 805 та надсилайте смс-повідомлення з цифрою 05 на короткий номер 7914.

Ніхто не очікував побачити Юру Ткача у півфіналі. Вже 9 ефір, а Юра і досі не пішов додому! Тим більше у нього шикарні шанси потрапити у суперфінал і навіть перемогти, а також покласти на лопатки усіх зірок, що пішли та залишилися у шоу!

І сьогодні на паркеті в допомогу Юрі його електорат, ті хто найактивніше за нього голосують – діти!

Зустрічайте Юрій Ткач, Ілона Гвоздьова та маленькі ткачата – Олександра та Андрій – багаторазові чемпіони України та Європи!

Не бачите суперфінал без Юри Ткача та Ілони Гвоздьової, тоді мершій тисніть 02 та відправляйте на короткий номер 7914 та телефонуйте за номером 0900 307 802.

Надя Дорофєєва усі ефіри була фавориткою глядацького голосування та улюбленицею Каті Кухар. Але минулого тижня вона поступилася не тільки Могилевській, а й усім своїм конкурентам, потрапивши у зону ризику. Тепер у Наді залишився останній шанс потрапити у суперфінал. Допоможіть їй поборотися за звання Нової легенди шоу! Підтримайте Дорофєєву!

Зустрічайте Надя, Женя та їхня квіточка Настя - учасниця проекту ДЄТКІ.

Голосуйте за Надю та Женю вже зараз. Беріть до рук телефони! Не витрачайте час! Смс із кодом 03 на короткий номер 7914 або дзвінок на 0900 307 803.

Це  полуфінал Танців з зірками і спокій нашим парам тільки сниться! У першому танці на паркеті з зірками були діти, а тепер з ними буде третій! Зайвий чи незайвий?! Зараз ми дізнаємося.

Ахтема та Олену 8 ефірів критикували за відсутність пристрасті на паркеті. Можливо, хоч третій додасть у їхні стосунки перцю? Ахтем Сеітаблаєв, Олена Шоптенко та Анна Паламарчук, яка була партнеркою Олександра Скічка.

Кожен глядацький голос на вагу золота. Тож не гайте час – голосуйте за Ахтема та Олену! Відправляйте смс на короткий номер 7914 із цифрою 10 або телефонуйте за номером 0900 307 810.

За статистикою чоловіки швидше погоджуються на різні експерименти у трьох, ніж жінки. Тим більше, Ілона настільки упевнено відчуває себе на паркеті, що чиясь допомога, окрім глядацької, звісно, їй не потрібна або навіть може завадити пройти далі у суперфінал. Тож, хто матиме рацію: Юра чи Ілона? Що переможе - чоловіча цікавість чи жіноча інтуїція? Дивіться танго у виконанні Юри Ткача, Ілони Гвоздьової та Анни Паламарчук.

Глядачі – голосуйте прямо зараз за Юру та Ілону. Тисніть 02 та відправляйте на короткий номер 7914 та телефонуйте за номером 0900 307 802.

Чоловік Наді Дорофєєвої за вісім ефірів вже змирився із присутністю третього у їх сімейних стосунках. Але цього тижня у Наді з'явився ще один партнер – Дмитро Жук. Тож, чим закінчаться для неї танці утрьох?

Голосуйте за Надю та Женю вже зараз. Беріть до рук телефони! Не витрачайте час! Смс із кодом 03 на короткий номер 7914 або дзвінок на 0900 307 803.

Під час нашого шоу Наталія Могилевська, як справжня жінка, то була закохана, то ненавиділа свого партнера. І як тільки Наталія відкинула усі сумніви щодо Ігоря, у її парі з'явився третій. А отже, можливість порівнювати. Цікаво, хто їй більше припав до душі Ігор чи Діма?  І чий танець буде кращим – її чи Наді Дорофєєвої?

Бажаєте Наталії перемоги у шоу, допоможіть потрапити у суперфінал! Беріть телефони й телефонуйте 0900 307 805 та надсилайте смс-повідомлення з цифрою 05 на короткий номер 7914.

Новости по теме