Вимоглива Катерина Кухар розповіла, як чоловік завоював її серце

Танці з зірками

Всесвітньо відома балерина зізналася, що надихає її берегти сімейне вогнище.

Поделиться:

Катерина Кухар, яка стане суддею шоу «Танці з зірками», дала інтерв’ю газеті «Високий замок». Відома балерина розповіла, як судитиме зіркові пари, які танцюватимуть на головному паркеті країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома балерина Катерина Кухар розповіла, як тримає себе у формі

Уявити, що я стану членом журі легендарних «Танців з зірками» я не могла. У проекті я буду відповідати за красу і культуру, тому впевнена, що для мене це буде великим задоволенням і новим захоплюючим творчим експериментом.

Катерина розповіла журналістам, як її чоловік, відомий танцівник Олександр Стоянов, полонив серце суворої балерини. А також поділилася думками про те, що здатне надихати жінку берегти домашнє вогнище.

Ми з Олександром познайомилися в оперному театрі. Він мене дуже довго і мужньо добивався. А почалися наші стосунки з дружби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар станцювала у Мексиці на висоті 2700 метрів

Я вважаю, що в стосунках найважливіше, коли чоловік обожнює свою дружину, піклується про неї. Коли чоловік дуже кохає свою жінку і ставиться до неї з любов'ю і ніжністю, це і надихає його обраницю берегти сімейне вогнище.

Як виявилося, балерина вимоглива не лише до себе, а й до своїх дітей. 

У нашій родині найсуворіша людина - це я. Моя бабуся була начальником, як я говорила, і мама жартує, що її командний голос дістався мені у спадок.

Повну версію інтерв’ю читайте у газеті «Високий замок».

Нагадаємо, легендарне шоу «Танці з зірками» повернеться на екрани вже 27 серпня.

Новости по теме