Кріштіану Роналду здійснив мрію онкохворого хлопчика з України

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Завдяки благодійному проекту «Здійсни мрію» маленький футбольний фанат зустрівся зі своїм кумиром.

Поделиться:

Ведучі телеканалу 1+1 Лідія ТаранЛідія Таран та Олександра Лобода продовжують добрі справи заради здійснення мрій дітей. Спочатку зірки та друзі каналу всупереч негоді, випробовуючи самих себе, пробігли заради Юрія Штрикуля та Софії Жиліної благодійний марафон «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016».

Однак просто фінансової допомоги, на думку ведучих, виявилося недостатньо. Таран і Лобода перетворилися на справжніх фей, які вирішили виконати найзаповітнішу мрію Юрка – побачити свого кумира Кріштіану Роналду.

В межах проекту «Здійсни мрію» ведучі провели благодійний аукціон, щоб зібрати кошти для 12-річного футбольного фаната.

Юрко Штрикуль з Полтави бореться із важкою хворобою – гострим лейкозом. Також у хлопчика вада слуху, і він спілкується мовою жестів. Пропри все юнак не здається і мужньо витримує лікарняні випробування та планує повернутися до гри у футбол, яка робить його дуже щасливим.

Юркові вже вдалося побувати у Києві в серпні на тренуванні улюбленого київського клубу Динамо завдяки проекту «Здійсни мрію», покликаного реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей в Україні.

Проте найзаповітнішим бажанням хлопчика було потрапити на футбольний матч на відомому європейському стадіоні та зустрітися зі своїм кумиром Кріштіану Роналду.

11 листопада Юркові виповнилося 13 років, і він отримав грандіозний подарунок – квитки на стадіон у Мадриді на гру «Атлетіко»: «Реал» на суботу 19 листопада.

По прильоту у Мадрид на Юру чекав неймовірний сюрприз – знайомство з кумиром видатним гравцем сучасності Кріштіану Роналду, а також Лукою Модричем.

Юрочко, ми щасливі, це не тільки твоя мрія здійснилася, а й ще нас і тисяч людей, які за тебе хвилюються і тобі допомагають. У Кріштіану Роналду велике серце. Дякую феї Олександрі Лободі і команді «Профутбол», – написала куратор благодійного проекту Лідія Таран на своїй сторінці у Фейсбук.

Тим часом благодійний аукціон, який покликаний зібрати кошти на лікування та операцію з пересадки кістокового мозку Юрі, триває. На цьому тижні свій лот запропонував відомий український футболіст Андрій Шевченко – це дизайнерська спортивна футболка з його автографом. Долучайтеся до зборів коштів і пропонуйте друзям стати чарівниками.

Проект «Здійсни мрію» був започаткований 29 квітня 2016 року, у Всесвітній день бажань. Куратором стала Лідія Таран. Це спільна ініціатива ТСН, 1+1 медіа та фонду «Крона», що покликана дарувати радість та реалізовувати мрії тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день – це диво.

Такі діти повинні бачити і знати цей світ, наповнений добром і усмішками, відчувати радість, нашу любов, тепло і підтримку, а не тільки біль від медичних процедур та сльози близьких.

Проект допоможе відчути себе щасливими тим, хто найбільше цього потребує. За планом проект «Здійсни мрію» має перетворитися на всеукраїнский рух, до якого можуть долучитися всі охочі. Також є надія стати партнером світового фонду «Make a wish». Інформаційний партнер – Журнал «Твій малюк»

Португальський футболіст і тричі власник Золотого м’яча Кріштіану Роналду встигає не лише здійснювати бажання прихильників, а й проводити час зі своїм сином.

Нещодавно зірка футболу опублікував у Instagram фото та відео, як він проводить вихідні з Роналду меншим. Зранку Кріштіану разом із 6-річним сином грав у автомати, а ввечері хлопці дружно займалися спортом.

Нагадаємо, португальський футболіст Кріштіану Роналду виховує сина сам.

Новости по теме