Три книги на листопад: ведуча ТСН Наталя Островська поділилася читацькими вподобаннями

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТОП-3 книги на листопад: рекомендує ведуча ТСН Наталя Островська

Ведуча ТСН Наталя Островська назвала книги, які варто прочитати у листопаді.

Поделиться:

Ведуча ТСН Наталя Островська, яка знаходиться на останніх тижнях вагітності, поділилася читацькими вподобаннями зі своїми підписниками. Вон опублікувала список книг, які рекомендує прочитати в останній місяць осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Островська розповіла про зйомки у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя» та власний ютуб-проєкт «Вагітна в ТСН» в ефірі «Сніданку з 1+1»

Що почитати у листопаді: рекомендує Наталя Островська

Наталя Островська про книги

►«Країна стартапів» Ден Сенор та Сол Сінгер

"Як Ізраїль за короткий час став передовою інноваційною державою? Що було тригером для стрибка на мапі світу? І які уроки ми можемо перейняти?", — радить ведуча ТСН.

«Мистецтво війни» Сунь-Дзи

"Вирішила прочитати, бо наші бійці друкують собі цитати з цієї книги. Ось одна з них: «Той, хто знає ворога і себе, ніколи не програє війни; той, хто не знає ворога, але знає себе, інколи виграє, а інколи програє; той, хто не знає ні себе, ні ворога, програє кожну баталію", — ділиться враженнями Наталя.

►«Людина в пошуках справжнього сенсу» Віктор Франкл

"Тут психологія про те, що ми самі обираємо, як ставитись до життя та всього, що відбувається навколо нас. Я вже вам рекомендувала Едіт Егер «Вибір», «Дар», вона пережила Аушвіц, тепер хочу ознайомитись з розповідями Франкла. І особисто від мене ще рекомендації на осінь: «Брама Європи» Плохія, «Тривожні люди» Бакмана та «Бог ніколи не подорожує наодинці» Гунеля".

Наталя Островська рекомендує книги на осінь

Фото: instagram/nataliostrovska

Новости по теме