Ведучі ТСН у вечірніх сукнях прикрасили обкладинку «Viva!» (фото)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведучі ТСН у вечірніх сукнях прикрасили обкладинку Viva!
1plus1.ua

Зірки 1+1 Алла Мазур, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко і Юлія Бориско стали героїнями нового випуску журналу.

Поделиться:

Кріштіану Роналду здійснив мрію онкохворого хлопчика з України20 років тому на телеканалі 1+1 з’явилася програма ТСН, яка стала однією із найпопулярніших на українському телебаченні. До ювілею Телевізійної служби новин ведучі Алла Мазур, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко і Юлія Бориско прикрасили обкладинку журналу «Viva!».

Було досить складно зібрати ведучих для спільної фотосесії, адже всі мають різний графік, сімейні справи. Окрім цього до 20-річчя ТСН стартував соціально-освітній проект «Ті, що вражають». Тож ведучі та друзі каналу 1+1 вирушили у всеукраїнський тур університетами, де вони діляться секретами успіху та розповідають про перешкоди, які довелося подолати.

В інтерв’ю для журналу «Viva!» жінки відверто розповіли, що означає бути публічною особою, як це впливає на особисте життя і чого їм коштував успіх у кар’єрі.

Соломія Вітвіцька отримала подяку від Національного паралімпійського комітетуВедучі ТСН активно займаються благодійними проектами. Куратор мультимедійного проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька нещодавно отримала подяку від Президента нацкомітету спорту інвалідів України за підтримку паралімпійського руху. Успішну телеведучу також визнали «жінкою третього тисячоліття».

Завдяки благодійному проекту «Здійсни мрію», який курує Лідія Таран, вдалося здійснити найзаповітнішу мрію онкохворого футбольного вболівальника – влаштувати зустріч зі знаменитим Кріштіану Роналду.

На шляху до успіху ведучим довелося подолати безліч перешкод. Читайте відверте зізнання Марічки Падалко, як вона завойовувала інтерес публіки та боролася за свою мрію.

Новости по теме