Надія Мейхер — про мрію стати клоунесою, гроші та справжнє кохання

Надія Мейхер — про стосунки з чоловіком, мрію стати клоунесою та гроші

Знайомимось із зіркою ближче.

Поделиться:

Коли на презентації серіалу раптом зустрічаєш ефектну Надію Мейхер, гріх не скористатися нагодою взяти в неї інтерв’ю. Тож я впевнено обігнала всіх охочих наблизитися до зірки і розпитала Надю про її головні ролі — артистки, дизайнерки і дружини. При згадці про кожну з них очі Мейхер горіли, як свічки. Все тому, що і в творчості, і в стосунках на перше місце вона ставить любов.

Надіє, за вашими плечима назбиралися і комедійні, і драматичні ролі. Які складніше грати?

Звісно, мені цікаво бути різною. Щоправда, інколи в драмах на знімальному майданчику буває психологічно складно. Часом сцени настільки проникливі, що сльози не потрібно «витискати», вони самі собою ллються рікою. Однак завдяки акторському, сценічному досвіду мені вдається опановувати емоції й не приносити їх додому.

А комедії мають свою специфіку, там інша техніка гри. Мені близький цей жанр. Подобається бути несерйозною. Тим паче в дитинстві мріяла стати клоунесою й охоче смішила однокласників.  

Клоунесою?..

Так! І продавчинею, і кравчинею, і балериною (сміється).

Отже, ваші дитячі мрії майже здійснилися: знімаєтеся в комедіях, маєте власний бренд одягу і танцюєте.

Правда. Майже всі мої мрії стали реальністю.

А що не здійснилося?

Не стала професійною балериною. Так, я танцюю, але роблю це для власного задоволення і підтримки форми. Раптом мене запросять у якийсь проект (усміхається).

До речі, ви свого часу брали участь у «Танцях з зірками». Хотіли би повернутися на паркет?

Звісно! Це цікаво, адже в мені народжуються ідеї постановок, образів, які хочеться втілити в життя. У цьому шоу можна виявити й танцювальні, й акторські здібності.

Насправді деякі зіркові учасники проекту сміливо говорять: «Ніколи знову! Ці недоспані ночі, виснажливі тренування…»

Знаєте, я колись брала участь в проекті, де потрібно було і танцювали, і на льоду каталися. Тоді я вперше стала на ковзани. Це був цілковитий екстрим! Так ось, якби мене знову покликали в подібне шоу, я би добре подумала (сміється). А в «Танці…» пішла би залюбки.

Повернімося до вашої гри в кіно. Зокрема глядачі 1+1 побачили вас у серіалі «Великі Вуйки», де ви зіграли працівницю Укрзалізниці Галину. Раді були б познайомитися з нею в реальному житті, якби випала така можливість?

Так, звісно! (замріяно).

Чим вона вас захопила?

Приємно, що Галина дочекалася свого коханого і зробила дуже правильний вибір. Знаєте, часто дівчата чекають принців, інколи навіть їх зустрічають. Зрештою, живуть у розкоші, а насправді страждають. Моя ж героїня знайшла істинне щастя.

Судячи з ваших слів, статки чоловіка для вас не на першому місці…

У стосунках не можна ставити гроші на чолі. Не приховую, що я люблю гроші й навчилася їх заробляти з 18-ти років.

Коли тобі дають все й одразу, часто потрібно підлаштовуватися. Я підлаштовуватися не люблю, тому навчилася заробляти сама. Навіть скажу більше — за характером я самітниця. Довгий час взагалі не була сім'янинкою, не уявляла, як можу з однією людиною прожити 3-4 роки. Однак зустріла свою долю. З чоловіком ми разом уже 10 років. Ми оточені спільними зацікавленнями і щастям. Неймовірно любимо своїх дітей! Дивимося на них, дивимося одне на одного — й у нас очі горять. У нього свій бізнес, у мене свій бізнес і творче життя — ми палаємо від улюблених справ. Це полум’я горить у кожному з нас. А залишаючись удвох, ділимося цим полум’ям пристрасті (усміхається).

На сцені, у фотосесіях ви пристрасна жінка. А в житті?

І на сцені, і в житті я однакова, адже роблю те, що мені близьке. Просто на сцені почуваюся особливо окриленою, відчуваю сильний енергетичний потік, яким люблю ділитися з людьми.

Принаймні зараз переді мною маєте напрочуд жіночний і спокусливий вигляд. До речі, повністю вдягнені в речі свого бренду…

Так! Проте в повсякденному житті я віддаю перевагу практичним і стильним речам. Люблю кросівки, вільні штани, худі з принтами. Обожнюю чорний і білий кольори. Особливо чорний. Він мене завжди заворожує. Тільки в чорному й ходила б!