Вітвіцька, Барбір і Осадча зачарували образами на червоній доріжці церемонії Viva!Найкрасивіші

Зірки 1+1 позували у вишуканих вбраннях.

Поделиться:

Вчора, 2 лютого, відбулася гучна подія у світі шоу-бізнесу - церемонія VIVA! Найкрасивіші-2018, де зібралися зірки українського шоу-бізнесу, бізнесмени, спортсмени та журналісти, про яких говорить уся країна. 63 жінки і 63 чоловіки претендували звання найкрасивішої жінки і найкрасивішого чоловіка року за версією журналу Viva! Титул найкрасивіших отримали Оля Полякова та Олег Винник. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер Голосу країни отримав спеціальну відзнаку від Viva!

 

На церемонію були запрошені ведучі Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Єгор та Руслан вбралися у класичні костюми, а Людмила Барбір зачарувала присутніх облягаючою сіро-чорною сукнею. На церемонію також завітала ведуча Соломія Вітвіцька. Для церемонії Соломія обрала розкішну довгу чорну сукню із мерехтливими блискітками. 

Особливу відзнаку отримали ведуча Світського життя Катя Осадча зірковий тренер Голосу країни Сергій Бабкін. Катерина перемогла у номінації «Мама року»,  а Сергій - «Вибір Viva!». 

Серед запрошених гостей також були актори популярного українського серіалу Школа - красунчик Микита Вакулюк і неперевершена Яніна Андрєєва.Микита та Яніна пройшлися червоною доріжкою церемонії разом. Микита одягнув класичний костюм, а Яніна - розкішну сукню-футляр із чорними та золотими пайєтками. Актори чудово виглядають разом не лише у серіалі, а й у реальному житті. 

На церемонію також завітав ведучий Світ навиворіт Дмитро Комаров. Нагадуємо, що минулого року Дмитро отримав титул найкрасивішого чоловіка за версією журналу Viva!. А найкрасивіша жінка України 2017-го, тренер Голосу країни Тіна Кароль цього року стала спеціальною гостею церемонії. Тіна вбралася у оксамитову сукню із глибоким декольте, а також позувала у білому костюмі від Prada. 

 

За традицією, вечір церемонії почався з червоної доріжки, якою пройшли зірки вітчизняного шоу-бізнесу. А в концертній програмі взяли участь популярні українські виконавці, серед яких Сергій Бабкін, тренер Голосу. Діти MONATIK, Dzidzio, Злата Огнєвіч та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 перемогла у номінації «Мама року»