Наталя Островська розповіла про зйомки у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя» та власний ютуб-проєкт «Вагітна в ТСН» в ефірі «Сніданку з 1+1»

Жіночий лікар. Нове життя
Наталя Островська розповіла про зйомки у серіалі Жіночий лікар. Нове життя

В ефірі «Сніданку з 1+1» телеведуча розповіла про зйомки у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя».

Поделиться:

Ведуча ТСН і Єдиного марафону Наталя Островська у студії «Сніданку з 1+1», що виходить кожного дня на телеканалі «1+1 Україна» з 07:00 до 09:30 поділилась, як наважилася народжувати дитину під час війни та власний ютуб-проєкт «Вагітна в ТСН», в якому розвінчує міфи та стереотипи про вагітність. А також  розповіла про свій акторський дебют у серіалі «Жіночий лікар. Нове життя». Перед тим як прописати роль вагітної пацієнтки для Наталі, яка нині по-справжньому знаходиться на 35 тижні вагітності, знімальна група консультувалась з лікарем.

Наталя Островська у Жіночому лікарі 1+1

Наталя Островська у Жіночому лікарі 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗнайомтеся з героями серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

«Колись я мріяла про акторську діяльність, але не думала, що для того, аби зіграти в серіалі мені доведеться завагітніти (посміхається). Насправді акторська робота здається доволі легкою, але потребує чимало зусиль. Одна сцена може зніматися по кілька разів – це займає багато часу. Як ведуча новин, я звикла до роботи у прямому ефірі. Але мені пощастило, адже на знімальному майданчику всі розуміли, що я насправді вагітна, тому намагалися пришвидшити процес зйомок. Здається, коли на екрани вже вийде серія за моєї участі – я вже народжу і буду дивитися з малечею, але першу серію чекаю – 9 жовтня о 20:30 на 1+1 Україна», – розповіла Наталя.

Наталя Островська у Жіночому лікарі 1+1

Наталя Островська у Жіночому лікарі 1+1

Також Наталя Островська поділилася, що дуже переймалася тим, чи зможе продовжувати бути в русі та вести енергійний спосіб життя у період вагітності. Та вона встигає не лише працювати в ефірах ТСН та активно займатися волонтерством, а й започаткувала кілька нових ютуб-проєктів – «НАТО» – розмови з українцями, котрі стали відомі під час великої війни та «Вагітна в ТСН», де на власному досвіді та за допомогою лікарів, психологів і дієтологів розбирає різні теми, які турбують жінок. Одна з тем, яку підіймали у нещодавньому випуску з психотерапевтом Олегом Чабаном – вагітність та стрес під час війни. Островська каже, що для неї цей епізод був одним із найпотужніших, адже вона сама зіштовхнулася з цим – кілька разів у ведучої була загроза переривання вагітності через стрес.

Наталя Островська у Жіночому лікарі 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча ТСН Наталя Островська розвіяла найпоширеніші міфи про вагітність

В ефірі «Сніданку з 1+1» телеведуча розповіла, про що буде наступний випуск її ютуб-проєкту «Вагітна в ТСН».

«Ми відзняли новий випуск про пологові будинки в Україні під час війни. Деякі жінки кажуть, що народити у державному пологовому коштує 500 або 1000 доларів, саме такі повідомлення я отримала в Instagram від українок. Я не кажу, що це репрезентативні дані, але ми записали представницю НСЗУ, яка запевнила, що все безкоштовно. А звідки беруться ці суми, ви зможете подивитися у новому влозі, що вийде вже цього тижня», – каже Островська.

Дивіться нові серії “Жіночого лікаря.Нове життя” з понеділка по четвер о 20:30 на 1+1 Україна. 

Новости по теме