Іванна Онуфрійчук в інтерв’ю для ЖВЛ розповіла про мрію стати мамою

Іванна Онуфрійчук в інтерв’ю для ЖВЛ розповіла про плани стати мамою (відео) - 1+1

Ведуча дала інтерв’ю оновленому проєкту «Життя відомих людей» на 1+1 Україна.

Поделиться:

Іванна Онуфрійчук дала інтерв’ю оновленому проєкту «Життя відомих людей» на 1+1 Україна. Іванна була ведучою останнього сезону «Танці з зірками» разом з Юрієм Горбуновим, але з початком повномасштабної війни їй довелось поставити на паузу свою телекар’єру, як і багатьом іншим колегам. Вже рік Онуфрійчук активно допомагає українцям, навіть перебуваючи за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Іноді одних обіймів вистачає, щоб сказати все", — Олена Кравець про стосунки з чоловіком в інтерв'ю для ЖВЛ

Іванна Онуфрійчук 1+1

 У розмові з журналістами Іванна розповіла про гуманітарні поїздки до України, повернення на українське ТБ, мрії після перемоги, свій фонд IvAlive. Іванна давно мріє стати мамою, і ексклюзивно з ЖВЛ поділилася, що вони з чоловіком активно займаються над цим питанням. 

 «Це наша спільна мрія — стати батьками, чудових, красивих, здорових дітей і ми невпинно працюємо над цим. Дуже вірю, що це в нас вийде — народити дитину, виростити, виховати людину і залишити на цій планеті частинку себе, свого продовження», — каже ведуча. 

Іванна Онуфрійчук 1+1

У розмові Онуфрійчук також пригадала, як з чоловіком Алмазом у своїй швейцарській квартирі прихистили її рідних — маму, бабусю, сестру з трьома дітьми, а самі жили у невеликому готелі поруч:

«Додому приходили поїсти, провести час, переодягнутися. Коханий нормально прийняв цю ситуацію і навпаки казав, якщо треба комусь — у нас ще є диван, підлога, засклений балкон з диванчиком».

 Іванна Онуфрійчук 1+1

Іванна Онуфрійчук 1+1

Зізналася, що сумує за роботою, зйомками, командою та сподівається на повернення «Танці з зірками»:

«Це те, від чого я отримую основну енергію, натхнення. Мрію про те, щоб «Танці з зірками» повернулися, щоб ми (українці) затанцювали ще гучніше і яскравіше. Все буде! Я в це вірю і чекаю цього моменту».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За крок до нервового зриву: Анна Різатдінова розповіла у ЖВЛ, чому почувається нещасною

 Героями оновленого проєкту «Життя відомих людей» з ведучими Тімуром Мірошниченком та Вірою Кекелією стануть як українські знаменитості, так і народні герої, які стали популярними за час війни завдяки своїй самовідданості та патріотизму. Дивіться ЖВЛ з понеділка по п'ятницю об 11:00.