За крок до нервового зриву: Анна Різатдінова розповіла у ЖВЛ, чому почувається нещасною

Анна Різатдінова в інтерв'ю для ЖВЛ розповіла, чому почувається нещасною — телеканал 1+1

Відверте інтерв'ю Анни Різатдінової у програмі ЖВЛ.

Поділитися:

Зіркова гімнастка, фіналістка "Танців з зірками" Анна Різатдінова в ексклюзивному інтерв'ю для ЖВЛ розповіла про стосунки з мамою, свій душевний стан та чому зараз почувається нещасною. Анна 5 років вибудовувала свою спортивну кар’єру та пов’язувала амбітні плани з Україною, але війна змусила спортсменку покинути країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я втомилася говорити всім, що у мене все добре, тому буду максимально відверта”: Ганна Різатдінова ексклюзивно для ЖВЛ розповість про стосунки з мамою, яка живе в тимчасово окупованому Криму

«Я зараз живу заради дитини. Я повинна дати йому безпеку, наскільки це можливо. Кожного дня я активна, я посміхаюся, але якщо зазирнути всередину – там взагалі щастя немає».

Задля безпеки сина гімнастка вирішила залишитись за кордоном, поки бойові дії на території України не припиняться. Проте сонячна Барселона зустріла Анну справжніми випробуваннями: спершу її автівку пограбували, викравши 3 валізи, а потім сталося ДТП, машину було дуже пошкоджено. Гімнастка перебувала за крок до нервового зриву:

«Аня, – сказала я собі – стоп, ти виходиш з цієї депресії, збирайся, починай думати про своє життя та життя своєї дитини».

Проте війна розлучила Анну не тільки з рідною домівкою, але із батьками. Після 24 лютого гімнастка та її мати, яка зараз проживає в Криму, опинилися по різні боки барикад. Протилежні політичні погляди та постійні суперечки в родині не минули безслідно і навіть могли призвести до згубних наслідків.

«Сварилися, кидали слухавки, я кричала багато, казала: "Все, ми більше не будемо бачитися через твою позицію, через те, що ти говориш". Мама емоційна, вона потрапила у лікарню. Я не знала, бо просто не брала слухавку. Через два тижні мені подзвонила подруга і сказала, щоб я набрала маму... У неї був інсульт».

Спортсменка перестала сперечатися та щось доводити матері, тепер вони спілкуються виключно стосовно її здоров'я та самопочуття. В особистому житті Анни Різатдінової також не найкращі часи. Ще до війни гімнастка зустріла своє кохання, чоловік полюбив її сина від попереднього шлюбу, а тепер між ними лише відстань:

«Ми вже довго зустрічаємось і в нас були плани, дуже великі плани, але як буде далі — важко сказати. Коли я дійсно знайшла своє кохання і готова була побудувати стосунки, почалася війна».

Ім’я свого обранця Різатдінова не розкриває, проте із сумом зізнається, що у стосунках не все так добре, як було раніше. Відстань між закоханими дається в знаки. Проте Анна не втрачає надії на повернення додому та мріє про чотирьох дітей.

Дивіться повністю інтерв'ю Анни Різатдінової для ЖВЛ: