MamaRika ексклюзивно для ЖВЛ розповіла, чи планує народжувати другу дитину та які проблеми зі здоров’ям отримала через повномасштабну війну

В розмові з журналістами проєкту ЖВЛ співачка MamaRika розповіла про те, чи планує народжувати другу дитину - 1+1

В розмові з журналістами проєкту ЖВЛ співачка розповіла про те, як їй допоміг Сергій Ребров.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі “1+1 Україна” телеглядачі можуть побачити новий сезон програми про життя знаменитостей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії та розповідає новини про відомих людей. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу - гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих гостей.

Сьогодні телеглядачі побачили інтерв’ю з українською співачкою MamaRika. В розмові з журналістами проєкту ЖВЛ співачка розповіла про те, як їй допоміг Сергій Ребров, чи планує вона народжувати другу дитину та які проблеми зі здоров’ям отримала через повномасштабну війну.

MamaRika виконувала запальні треки, експериментувала з зовнішнім виглядом та заряджала фанатів своєю енергетикою, однак нині її репертуар став більш чуттєвим та ліричним, а мета виступів - благодійна. Один з останніх таких відбувся нещодавно в Дубаї. Там артистка не тільки співала, а й взяла із собою український прапор із підписами відомих військових, аби продати його на аукціоні і передати кошти на допомогу нашим захисникам. Але сталося не так, як гадалося, і артистку майже депортували з найбільшого міста Об'єднаних Арабських Еміратів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ми плануємо переїзд під час війни”: Ніно Катамадзе ексклюзивно для ЖВЛ розповіла про мрію переїхати до України

“Коли ми приїхали на концертний майданчик, з’ясувалось, що на державному рівні в Дубаї заборонені всі можливі збори, аукціони. Треба проходити цілу процедуру через арабських шейхів. Вони дають добро, і тільки тоді через якісь фонди ти можеш займатися благодійністю. Це займає місяці. Я страшенно засмутилась. Втомлена від дороги та ще й пригнічена від того, що все пішло не за планом, я вже й не сподівалася на щось хороше. Однак випадково познайомилася з родиною відомого українського футболіста Сергія Реброва. Він разом з нашими хлопцями зі збірної, Олександром Зінченком, Андрієм Ярмоленком та Романом Яремчуком скинулися і викупили в нас прапор за 2,3 мільйони гривень. Ми були в шоці. В мене навіть зараз сльози виступають, тому що це така сума, яка нам важко усвідомити. Завдяки ним ми придбали 5 дуже потужних дронів”, - каже співачка.

Часті зриви та стреси погано сказалися на здоров’ї співачки, тому влітку 2022 року вона перенесла операцию на шлунок.

“В перші тижні війни в мене почалися серйозні проблеми зі шлунком, можна сказати, що він просто перестав працювати. Через стрес я відчувала постійні спазми, а ще в мене знайшли певні новоутворення в кишківнику. В якийсь момент я стала відчувати панічні атаки, раз на місяць мене накриває, я просто можу ходити по хаті і плакати, викидати весь цей біль. Поки що психологом підпрацьовує мій чоловік і моя мама”, - каже MamaRika.

Рідні артистки справді стали її найбільшою підтримкою. І особливо вона вдячна своєму коханому. Бо ані карантин, ані війна не дали тріщин в їхніх із Сергієм Середою стосунках. Навпаки їм до вподоби проводити разом увесь час.

“Я заходжу додому, закриваю двері і я в будиночку, адже я дуже ціную сім’ю. Вони мій тил. Для мене родина була, є і буде завжди на першому місці. До того, як народився Давід, я була просто артисткою, а тепер я мама-артистка, через дефіс. Мій син – це моє натхнення. Він реально допомагає і дає сил писати нову музику. Завдяки материнству моя творчість вийшла абсолютно на інший рівень душевності, чуттєвості. Я дуже хочу ще дітей. Мій чоловік хоче, щоб я народжувала і народжувала. Може нам Господь пошле спокійну флегматичну дитину, яка буде от де поклав, там і лежить, тому що характер в Давида наче в лева і це складно. Поки що ми берем тайм-аут на пару років, але я обіцяю, і собі і нашій родині, що в нас буде багато дітей, собак і взагалі, в нас буде великий дурдом”, - каже співачка.

Артистка говорить, що зараз в їхній родині дуже гарні стосунки, але колись вони з чоловіком пережили кризу.

“Тоді ми весь час говорили про роботу. В якийсь момент ми вже просто зрозуміла, що так жити неможливо. В нас в хаті завжди було не прибрано, але зараз ми навчилися розмежовувати, і я в якийсь момент навчилася просто забивати на це. Наприклад, в мене є задача, мені треба зібрати музичну програму за тиждень, і це супер складно. Якби це була б не MamaRika, а просто Настя, то Настя б вже плакала, а зараз я розумію, що ми все зробимо, це взагалі не питання, це така мудрість, яка приходить з роками”, - каже MamaRika.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розкрив секрети підготовки до "Євробачення-2023"

Дивіться ЖВЛ з понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі “1+1 Україна”. 

Для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити:https://1plus1.ua/novyny/instrukcia-z-nalastuvanna-prijomu-telekanalu-11-ukraina-v-merezi-t2