Тімур Мірошниченко ексклюзивно в ЖВЛ розповів про нові подробиці усиновлення

Тімур Мірошниченко розповів про нові подробиці усиновлення (відео) - 1+1

А також розповів, від чого востаннє плакав.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі «1+1 Україна» телеглядачі можуть побачити новий сезон програми про життя зірок ЖВЛ: відверті історії та цікаві новини про відомих людей. У новому випуску несподівано з’явився і сам ведучий зіркової програми Тімур Мірошниченко в ролі головного героя. У програмі він розповів про нові подробиці свого особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розкрив секрети підготовки до "Євробачення-2023"

Тімур Мірошниченко щасливий у сімейному житті. Разом із дружиною Інною вони виховують двох дітей – 3-річного Марка та 5-річну Мію. Минулого року подружжя вирішило також усиновити дитину. Виявляється, про це вони з дружиною замислювалися вже давно.

«У мене ця історія бере початок ще зі студентських років, коли ми з нашою командою постійно їздили в дитячі будинки. Кожна така поїздка – в саме серденько. Коли ці маленькі діти на тебе вішаються, не хочуть відпускати. Я розумів, що колись настане той день, коли в мене буде всиновлена дитина», - каже Тімур.

Тімур Мірошниченко 1+1

Своя довга і особлива історія і в його дружини Інни. Спочатку вона серйозно не замислювалася над материнством. Але думки змінилися, коли в її житті з’явився Тімур. 

«Я зустріла чоловіка, який вже з перших місяців після нашого знайомства казав як доконаний факт, що в нас будуть діти. А коли я казала: «Я їх не хочу», відповідав: «Це не важливо». Він так говорив про це впевнено, що я швидко попала під його вплив. І так народилася спочатку Мія, а потім Марко. Пройшло чотири рокі від моєї установки «я не хочу дітей» до «о боже, діти – це прекрасно! Я хочу ще дітей», - каже жінка.

Можливо, Мірошниченки відклали б усиновлення на потім, але настав трагічний 2022-й рік.

«Тригером, мабуть, став березень 22-го року. Пам’ятаєте відео, де маленький хлопчик сам переходив польський кордон весь зарьований. В той момент мене просто розірвало зсередини. Я так розмірковую, що і Інну теж це відео тригернуло. І в певний момент ми почали говорити про те, щоб взяти дитину з дитбудинку як про доконаний факт», - розповідає Тімур.

Думки 3-річного сина і 5-річної доньки про появу ще одного малюка подружжя не ігнорувало.

«Пояснювали дітям, що є малюки, яких нікому обійняти чи поцьомати. Мія в свої неповні 5 усвідомлено це розуміє. Нещодавно донька довела мене до сліз, коли прийшла і каже: «Татко, у мене є дві піжамки. Давай одну подаруємо комусь з діточок, у кого її немає», - згадує ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка “Жіночого кварталу” Олександра Машлятіна ексклюзивно для ЖВЛ розповіла про брата, який боронить Україну в лавах ЗСУ

Мія вже каже, що хоче одразу і братика і сестричку. А Тімур і Інна вже зовсім скоро дізнаються, для кого можуть стати прийомними батьками, адже більшу частину підготовки цього складного процесу вже пройдено. Вже зовсім скоро подружжя має отримати сертифікат, що офіційно підтверджує – вони мають статус кандидатів на всиновлення. Там буде вказано вік стать і кількість дітей, які їм рекомендують взяти з дитбудинку.