5 секс-трендів цього року, які гріх не спробувати

5 секс-трендів 2019 року, які гріх не спробувати | Секс | 1+1
Фото: Getty Images

А ти любиш експерименти?

Поділитися:

Секс-шопів та пікантних іграшок стає все більше, тому й не дивно, що серед такого різноманіття з’являються власні тренди. Звісно, зовсім скоро придумають нові забавки для втіх. Але в тебе ще є час випробувати гарячі секс-тренди 2019 року.

Іграшки зі штучним інтелектом

Цей рік можна назвати справжньою гарячою революцією, адже іграшки для дорослих почали «зчитувати» тонкощі людського задоволення і підлаштовуватися під свого власника. Серцебиття, дихання, реакції… Розумний девайс зафіксує все, аби подарувати тобі ще більше приємних відчуттів.

Загадкове мистецтво «Корецца»

Інтимну близькість все частіше асоціюють із чимось невловимим та високим, адже це не лише спосіб отримати оргазм. Передусім пари фокусуються на власних вібраціях – тільки так можна дійти до піку насолоди. Саме цього навчає мистецтво «Корецца» – ніжно спілкуватися, не поспішати і припинити турбуватися про майбутній фінал.

Реалістичні манекени

Нам варто забути про примітивних надувних жінок із відкритими вустами. Секс-індустрія йде в ногу з часом, а тому створює дуже реалістичних sex dolls для твого блаженства. До слова, у світі зростає тенденція на штучних сексуальних партнерів, тому вони ідеально підійдуть для імітації статевого акту. Ба більше, вміло розфарбують монотонні ночі. 

Чоловіче щастя

Раніше іграшки для самозадоволення асоціювалися здебільшого з жінками. Втім, сьогодні такий тренд торкнувся й чоловічої половини людства – для того, щоб їм було ще приємніше, з'явилося чимало цікавих пристосувань.

Наприклад, масажери для простати, або сучасні мастурбатори з різними режимами, які зроблять кожного чоловіка господарем своєї насолоди. 

Менше імітацій – більше задоволення

Пари стали відвертішими. Вони більше говорять про те, що їм подобається в сексі й навпаки – не приносить бажаного результату. Тепер в пріоритеті довіра, «хімія» та незабутні враження.

А якщо ти також хочеш спробувати щось нове – застосуй секс-тренди, які сподобалися найбільше. Не забувай стежити за рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

Джерело гіфок: giphy.com

І, звісно, читай ще більше моїх матеріалів:

1. Фантазерка: Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать

2. 5 розпусних фільмів із гарячими сценами

3. Точка кипіння: Ерогенні зони, про які ми часто забуваємо

4. Стиль собачки: Як отримати від улюбленої пози максимум насолоди

5. Як зробити першу шлюбну ніч незабутньою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.