5 розпусних фільмів із гарячими сценами

5 відвертих фільмів зі спекотними сценами | Секс | 1+1

Поглянь у вічі своїм потаємним думкам.

Поділитися:

Сьогодні ми поринемо у світ кінокартин, від яких перехоплює подих, а тіло вкривається мурахами. Години перегляду «пролітають», мов одна мить, але уява ще довго не може заспокоїтись.

Ці палкі сюжети хочеться ставити на повтор знову і знову, та ще більше – опинитися на місці головного героя чи героїні. Отож приготуйся – буде гаряче!

1. З широко заплющеними очима

Зберегти ілюзію кохання, що ледь жевріє, чи зізнатися собі та чоловікові у заборонених фантазіях? Аліса обрала друге, але її відвертість повернула хід подій у непередбачуване річище. Вільям «згорає», але не від пристрасті – від ревнощів. Його дружина забажала іншого… Та спроби «втекти» від правди відкривають для нього інший, досі невідомий світ: елітний клуб, де панує втіха, розпуста та сексуальне божевілля.

2. 9 пісень

Мет та Ліза не знали, що один із рок-концертів назавжди змінить їхні долі. Іскра, яка пробігає між молодими людьми, розжарюється до неймовірної температури. Вони з головою поринають у дорослі забавки, займаються коханням та слухають музику. Герої розуміють – солодкі втіхи невдовзі закінчаться, тому поспішають запам’ятати кожну спекотну зустріч.

3. Любов

У драмі безліч прихованих сенсів, але навряд чи хтось розкриє усі секрети. Напрочуд складно концентруватися на завуальованих думках режисера, коли кадри нагадують «фільми для дорослих». Мерфі одружений, але у підсвідомості плекає сексуальні фантазії зі своєю колишньою дівчиною. Одного ранку чоловік прокидається і розуміє, що терпіння вичерпалося – йому просто необхідна його Електра…

4. Дев’ять з половиною тижнів

Хіба могли Джон та Елізабет здогадатися, що їхні еротичні ігри зайдуть так далеко? Вони стають залежними від своїх бажань, а тонка межа між коханням та божевіллям з кожною хвилиною стирається. Протягом дев’яти з половиною тижнів «ненаситні» експериментували та перевіряли, як далеко вони можуть зайти. Але «ураган» почуттів не лише стер зі свого шляху всі заборони, а й заніс стосунки пари занадто далеко.

5. П’ятдесят відтінків сірого

Фільм, який відкрив залаштунки іншого, яскравого інтимного життя. Я навмисно залишила його на «десерт», адже «червона» кімната Крістіана тебе здивує. Цю відверту стрічку можна назвати згустком потаємних мрій кожного, де випадкове знайомство переростає у бурхливі дні та ночі. І запевняю, що під час перегляду тобі точно не захочеться спати!

Стеж за новою рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров
  2. Як зробити першу шлюбну ніч незабутньою
  3. Які хвороби допоможе вилікувати регулярний секс