Точка кипіння: Ерогенні зони, про які ми часто забуваємо

Які ерогенні зони доведуть до точки кипіння | Секс | 1+1
Фото: Getty Images

Неможливо сказати «стоп».

Поділитися:

Дарувати блаженство – це своєрідне мистецтво. Тож почати romantic варто з повільного еротичного масажу, який розслабить та налаштує на потрібну хвилю. Ніжні дотики нікого не залишать байдужими, а деякі секретні прийоми пробудять у коханій людині всі сексуальні імпульси. 

Шепочи та цілуй

Окрім компліментів наші вуха прагнуть пестощів, які заплутають думки. Та поки що зарано втрачати свідомість – попереду ще так багато недосліджених місць…

Звісно ж, оминути шию неможливо. Це, певно, перша ерогенна зона, яка спадає на думку. Тут безліч нервових закінчень, тому приємно все – коли цілують чи злегка кусають. Гладять пальцями або проводять лінії язиком. Погодься – навіть уявляти приємно.

Пограйся з волоссям, адже від твоїх дотиків навіть найсерйозніша особа стане пухнастим котом та задоволено замуркоче. А якщо хочеш, щоб кохану людину пронизувало приємним струмом – роби це під час палкого злиття вустами.

Здивуй непередбачуваністю

Пальці рук переплітаються, лагідно торкаються до кожного сантиметра тіла й викликають приємні вібрації. Та окрім цього вони можуть похизуватися чималою кількістю точок, стимуляція яких доповнить гарячі розваги. Ба більше, внутрішня поверхня рук, особливо ліктьові згини також напрочуд чутливі. Тому пропустити їх те саме, що залишитися без десерту. 

Хто б міг подумати, що пестощі внутрішньої поверхні стегон приємні не лише жінкам, а й чоловікам. І хоча ми часто розділяємо ерогенні зони, «гра» з сосками та сідницями сподобається обом партнерам. Не віриш? – А ти перевір. Тільки ж обережно... Таку ніжність витримає не кожен!

Живіт – це ще одна зупинка, яка доведе будь-кого до максимальної насолоди. Від поцілунку в цю частину тіла починаєш «закипати», а її стимуляція сприяє кровотоку в інші ерогенні зони. 

Буревію емоцій не уникнути!

Продовжуй...

Ти ж пам’ятаєш, що «чим вище кохання, тим нижче поцілунки». І для того, щоб секс був схожий на пісню, важливо робити все плавно. 

А коли справа дійде до найцікавішого, мої поради зайві: віддайся почуттям і отримуй задоволення!

Джерело гіфок: giphy.com

Стеж за новою рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. Тест: Яка секс-поза ідеально тобі підходить?
  2. 7 найгарячіших сексуальних сцен із фільмів, які ти захочеш повторити
  3. Стиль собачки: Як отримати від улюбленої пози максимум насолоди
  4. Жіноча зброя: Еротична білизна, від якої він втратить розум
  5. Фантазерка: Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать
  6. 5 розпусних фільмів із гарячими сценами
  7. Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров
  8. Як зробити першу шлюбну ніч незабутньою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.