Стиль собачки: Як отримати від улюбленої пози максимум насолоди

 Як отримати максимум задоволення від пози doggy style | Секс | 1+1
Фото: @explorerssaurus_

Хочеш стану ось так?

Поділитися:

Гадаю, ти навіть не підозрюєш, скільки зручних місць для сексу є у твоєму будинку: душ, кухня, сходи, стіни… Поза doggy style приваблива повною свободою рухів та яскравістю вражень. Пари шаленіють від задоволення, адже їхня любов під таким кутом ще більш чуттєва та «глибока».

Сьогодні я розкрию всі секрети «стилю собачки», які зроблять твої дні та ночі цікавішими й бурхливішими. У світі стане на два небезпечні вулкани більше, адже розпечена лава от-от вибухне.

Незвичайний doggy style

«Жінка на колінах, а чоловік позаду». Звучить непристойно… просто! Адже навіть в doggy style можна діяти проти правил і вигадувати нові, «коронні» елементи. Спробуй ось який варіант: жінка на колінах, голова на підлозі, а сідниці підняті.

Чоловік контролює процес і це ще більше його заводить, а партнерка, завдяки рухам стегнами, посилює приємні відчуття. Всі ерогенні зони жінки повністю під владою любого. І він чудово знає, від чого вона злетить вище неба!

Не менш виграшна варіація – ненаситна близькість на ліжку. Це схоже на звичайну «собачку», але є одна особливість: жінка лягає і підкладає під стегна подушку. Так чоловікові, який традинційно зверху, буде зручніше проникати та пестити кохану. «Кішечка» залишиться задоволена, а її лев ще довго «муркотітиме», яка вона уміла та прекрасна.

Час експериментів

Якщо ти хочеш викликати в коханого «вбивчу» дозу тестостерону – станцюй стриптиз. Повільні, але впевнені рухи стегнами, імпровізований тверк та спокусливі вигини тіла затьмарять чоловічий розум. Подражни його, притискайся та голуб, шепочи на вухо, що ти завелася. Дозволь йому доторкатися до тебе, але не більше. Тепер він у твоєму полоні – стримуватися неможливо. А це означає, що найцікавіше попереду.

Займіться сексом перед дзеркалом. Ви ж любите спекотні сцени з фільмів? І, вочевидь, вони неабияк вас розпалюють. То навіщо соромитися, вимикати світло й ніяковіти?

Нехай одяг летить в різні боки, градус збудження відчувають всі сусіди, а дзеркало підштовхує робити це красиво. Можливо, в якийсь момент ти зловиш себе на думці, що процес схожий на гру. Ну і нехай – грай! Головне, щоб подобалося, мова тіла була щирою, а довгоочікуване тремтіння настало не від холоду.

Заглибимося в... деталі

Наступний день після нестримних «подорожей» та експериментів: від спогадів серце прискорює ритм, мозок генерує нові дивовижні ідеї, а жіночі коліна красномовно розповідають про вчорашні пригоди.

Якщо doggy style не застав тебе зненацька, потурбуйся про комфорт. Підклади під коліна подушку чи іншу м’яку річ, що знизить ймовірність пошкоджень. Втім, якщо все сталося раптово – мої вітання. Впевнена – було незабутньо.

Розтягуйте солодку мить, адже у цій позі ваше «виверження» настане набагато швидше. Відволікайтеся, змінюйте положення тіла та темп, даруйте один одному розгарячілі поцілунки. Чергуйте пози, пробуйте нові й повертайтеся до улюбленої.

Чоловіки обожнюють гратися жіночим волоссям та ляскати їх по сідницях. Проте під час дорослих забавок можуть захопитися грайливими «покараннями». В такому разі від перезбудження врятує стоп-слово. Придумайте разом щось цікаве, але не поспішай його застосовувати. Може, тобі навпаки сподобається?

Бо я не сумніваюся, що тиха вода греблі рве, а скромні дівчата розпалюють пристрасть та показують, хто тут королева.

Стеж за рубрикою «Перший раз із Ясею», адже наступного тижня я розкажу ще більше цікавого про стосунки в ліжку!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. Жіноча зброя: Еротична білизна, від якої він втратить розум
  2. Фантазерка: Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать
  3. 5 розпусних фільмів із гарячими сценами
  4. Як зробити еротичний масаж, від якого закипить кров
  5. Як зробити першу шлюбну ніч незабутньою
  6. Які хвороби допоможе вилікувати регулярний секс

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.