Як Анна Трінчер і Богдан Осадчук відсвяткували першу річницю стосунків

Школа
Трінчер і Осадчук відсвяткували 1 рік стосунків: Подробиці
@annatrincher_official

Актори Школи почали зустрічатись 12 місяців тому.

Поділитися:

У травні минулого року між зірками серіалу Школа спалахнула іскра. Аня Трінчер і Богдан Осадчук під час першого фан-туру містами України усвідомили, що вони одне для одного більше, ніж колеги або друзі. Відтоді, як актори почали зустрічатися, вони майже всюди разом, а шанувальники із захопленням спостерігають за красивою історією кохання.

8 травня Аня і Богдан відсвяткували свою першу річницю. Особливий день вирішили провести вдвох та поїхали на відпочинок до заміського комплексу. Під час своє короткої відпустки закохані насолоджувалися смачною їжею, плаванням у басейні та спа-процедурами.

Подробицями святкування Анна Трінчер поділилася на своїй сторінці в Instagram. Також зірка опублікувала миле фото разом з Богданом Осадчуком та залишила під ним ніжний допис:

No words to say… Наш перший рік.

Якими подарунками кохані потішили одне одного на річницю вони не розповіли, проте Аня продемонструвала величезний букет з 211-ти троянд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер і Богдан Осадчук виконали разом пісню про кохання (зворушливе відео)

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю акторка і співачка розповідала, що вони з Богданом намагаються бачитися кожного дня. Зірка зізнається, що разом їм ніколи не буває нудно та вони завжди в усьому підтримують одне одного.

Дізнайтеся більше про стосунки Анни Трінчер і Богдана Осадчука з відео:

Побачитися з цими та іншими акторами серіалу Школа можна під час другої частини фан-туру! Зірковий склад підліткової стрічки покаже ще 10 інтерактивних вистав у різних містах України. Білети та подробиці за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розповіла про сварки з коханим Богданом Осадчуком

Новини по темі