Анна Трінчер розповіла про сварки з коханим Богданом Осадчуком

Школа
Анна Трінчер та Богдан Осадчук розповіли про сварки між собою

Актори зізналися, хто в їхній парі першим йде на примирення.

Поділитися:

На 1+1 стартувало довгоочікуване продовження другого сезону серіалу Школа. Також актори суперхіта телебачення зустрілися зі своїми прихильниками у прямому ефірі, під час якого відповіли на цікаві та провокативні запитання.

Зокрема, розповіли про свої стосунки Анна Трінчер і Богдан Осадчук, стосунки яких зародилося на знімальному майданчику Школи. Виявляється, їхнє кохання перевірила на міцність ситуація, коли в Богдана була інтимна сцена з іншою акторкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Осадчук: Я зростав у жіночій компанії

 

«Була одна сцена, де Богдан цілувався з Машою. Я уважно перечитала ту сцену і знала, що там має бути поцілунок. Того дня Богдан не брав слухавку. Уявляєте, що відбувається в такі моменти в голові дівчини? Потім коли ми зустрілися, він пошкодував, що не взяв слухавку (сміється)», — поділилася Аня.

Тим часом Богдан сказав на своє виправдання, що не відповідав на дзвінки коханої, адже до пізнього вечора був на зйомках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра! Анна Трінчер презентувала кліп з акторами серіалу Школа

Також закохані зізналися, хто з них першим йде на примирення в разі непорозумінь.

«Ми обоє дуже вперті. У нас бувають такі моменти, що ми години дві сидимо мовчки, поки хтось не зробить перший крок до примирення. Здебільшого його роблю я», — розповіла акторка.

Переглянути онлайн-трансляцію зустрічі з акторами Школи Данею Вегасом, Ірою Кудашовою, Анною Трінчер, Богданом Осадчуком та Олександром Петренком можете у відео:

Новини по темі